Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ (ΑΟΖ) ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ"! 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015: Κίνηση Ελλάδος προς την άμεση οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο προσπερνώντας το «εμπόδιο» της Τουρκίας και περικυκλώνοντας έτσι την παρανόμως αμφισβητούμενη από την Άγκυρα θαλάσσια ζώνη της Μεγίστης (Καστελόριζο).

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, χαρακτηρίζει τη συνεργασία Ελλάδας, Κυπριακής Δημοκρατίας και Αιγύπτου σαν το «Τρίγωνο του Διαβόλου», επισημαίνοντας ότι η συμφωνία αυτών των τριών χωρών στρέφεται άμεσα κατά της Τουρκίας και πλήττει άμεσα τα τουρκικά συμφέροντα στην ανατολική Μεσόγειο. 

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, 2014: Οι Τούρκοι απειλούν με «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο σε περίπτωση που η Ελλάδα κινήσει τις διαδικασίες για την ανακήρυξη της ΑΟΖ και προχωρήσει στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή από το Καστελόριζο και μέχρι την Κύπρο. Τις ανησυχίες αυτές, οι οποίες εκφράζονται και από επιτελείς του Πενταγώνου, έρχεται να επιβεβαιώσει ένα απειλητικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Yeni Şafak». Η εφημερίδα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Sular ısınacak», που σημαίνει «θα ανάψουν τα νερά».

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015:: Η Τουρκία όχι μόνο αμφισβητεί την ελληνικότητα εκατόν πενήντα ελληνικών νησιών και διαμηνύει μέσω του Doğu Perinçek ότι θα τα πάρει πίσω αλλά παρουσιάζει και τη δυτική Θράκη σε χάρτη ως ανεξάρτητη!

Χρόνια τώρα δρουν στη Θράκη, θέτοντας θέμα για μειονότητα, και τώρα οργανώνουν συνέδριο σχετικό στην Κομοτηνή. Στην σχετική αφίσα τους φαίνεται η Θράκη στον ελληνικό χάρτη να έχει διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη Ελλάδα! 

Πράσινο το χρώμα όπως και στην “σημαία” της “ανεξάρτητης Θράκης”.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, 2015: Μήνες τώρα η Τουρκία κάνει συνεχώς πολεμικές ασκήσεις στον Έβρο, στο Αιγαίο και στα παράλια της Μικράς Ασίας. Προετοιμάζεται για κάτι; 


«Όταν θα κινηθούν οι Τούρκοι εναντίον μας θα φθάσουν στα έξι μίλια, τότε είναι που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους».