Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο ΑΡΑΧΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Μερικά ασύνδετα (;!) μεταξύ τους γεγονότα που παρατήρησα μέσα στην τελευταία εβδομάδα (με αυθαίρετα κριτήρια επιλογής) :

1. Ένας τρομακτικός σεισμός στο Βόρειο Αιγαίο.
2. Ένα 11χρονο παιδί πεθαίνει από ένα καπρίτσιο ενός μαλάκα (άρρωστου στο μυαλό) που παίζει με όπλα. Στην περιοχή αυτή ακμάζει ο ζόφος και η κόπρος του Αυγεία, ενώ η ίδια η Αστυνομία όλο και περισσότερο παίρνει το μέρος των εν δυνάμει εχθρών της. Ζητά χορηγία €240.000 στη "Διαύγεια" για να αλλάξει λάστιχα, ενώ ο μισός στόλος είναι παροπλισμένος).
3. Τίποτα δεν σταμάτησε τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο.
4. Κατά περίπου 3 % μειώθηκε η -δηλωμένη - ανεργία το τελευταίο έτος. Ταυτόχρονα αυξήθηκαν οι Ελληνίδες πόρνες (αδήλωτες) και συνεχίστηκε η κατακόρυφη άνοδος της μαύρης αγοράς και του αδήλωτου "μπαγκουΐ" (ρευστό), και η ασφυξία των εισοδημάτων (ο ΕΦΚΑ πνέει τα λοίσθια).
5. Μεγάλη τράπεζα στην Ισπανία μηδενίζει την αξία των ομολόγων της, εισάγοντας τον εφιάλτη του αυτόματου ηλεκτρονικού bail-in.
6. Η απροσμέτρητη ανωμαλία ξεχύθηκε σε παρέλαση.
7. Παπάς έδειξε το "αυτό" του μέσα σε ΜΜΜ σε κοπέλα!
8. Ουδεμία διαπραγματευτική ισχύ δεν έχει η χώρα σε κανένα σοβαρό forum.

Όλα αυτά - που είναι απλά παραδείγματα και κομμάτια ενός εφιάλτη που ζούμε - με οδηγούν να πιστέψω ότι η χώρα μας είναι ΟΧΙ απλά μια "μπανανία" αλλά μια "σφραγίδα".

Τα παραπάνω ελαχιστοποιούν την αξία της χώρας αλλά και των Ανθρώπων. Ελαχιστοποιούν την αξία καθενός μας!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΝΕΚΡΑΡΑΧΤΕ" (νεκρός + αραχτός) ΕΛΛΗΝΑ ;;;;;;



Διάπλους