Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ

Όταν συλληφθεί ένας οποιοσδήποτε παιδόφιλος η Δικαιοσύνη και ο Τύπος είναι αμείλικτοι απέναντί του. Αν ο παιδόφιλος είναι σιωνιστής ...η Δικαιοσύνη παθαίνει συνεχείς «κράμπες» και δεν προχωράει τίποτα. (βλέπε Epstein, Polanski).

O σκηνοθέτης Polanski ...βίασε μία 13χρονη κοπελίτσα , έμεινε μόνο 42 μέρες στη φυλακή και μετά όχι μόνο δεν μπήκε στο περιθώριο αλλά αναδείχτηκε και προωθήθηκε από τις κινηματογραφικές εταιρίες που ελέγχει ο Σιωνισμός στην Ευρώπη. 40 χρόνια πάλευε το θύμα να δικαιωθεί και έφτασε πλέον να παρακαλάει τη Δικαιοσύνη να σταματήσει ... γιατί τελικά περισσότερο ταλαιπώρησαν το θύμα παρά τον ανώμαλο Polanski. Ο Polanski φυσικά βρέθηκε στην Χώρα των Τοκογλύφων την Ελβετία ...η οποία εννοείται ότι αρνήθηκε να τον εκδώσει στις ΗΠΑ για να δικαστεί όπως όλοι οι κοινοί θνητοί. 

Και παρόλο που δεν του κόστισε το παραμικρό το έγκλημα που διέπραξε, παρόλο που συνέχισε να δουλεύει ανενόχλητος υπό την προστασία του Σιωνιστικού Λόμπι ... βρίζει την Αμερικάνικη Δικαιοσύνη και την αποκαλεί απόλυτα διεφθαρμένη!
Πάγια τακτική του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης» ...Την είδαμε να εφαρμόζεται κι από έναν Ισραηλινό έμπορο όπλων με 500.000.000 στη Λίστα Λαγκάρντ ... που αντί να συλληφθεί ... κατηγόρησε όσους τον στοχοποίησαν ως ... ρατσιστές...παρόλο που δεν τόλμησε κανείς να τον ακουμπήσει.


Ε.