Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Θα ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις για το 2016, κάτι σαν εξομολόγηση των εσώψυχών μου, μέσα από το "παλιοκαύκαλο" μου (Ο όρος ανήκει στον Χάρρυ Κλύν). 

Σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένω οικονομικό Αρμαγεδώνα. Άρχισε νωρίς άλλωστε, στην Κίνα. Ισοτιμίες, τιμές εμπορευμάτων, καύσιμα, ναύλοι, όλα είναι τοποθετημένα για το perfect storm. Ούτε συζήτηση για τη Ελλαδίτσα που θα μπει στο μάτι του κυκλώνα σαν μια παράγκα (failed state) στο ψαροχώρι. Μετά την ολοκλήρωση (sic !) της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και "δρομολόγηση" του "ζητήματος" των κόκκινων δανείων - ένα κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα για το οποίο είναι υπεύθυνες κατά κύριο λόγο οι ίδιες οι τράπεζες σε βαθμό εσχάτης προδοσίας του Έθνους - θα πωληθούν και οι ίδιες. Έτσι θα ολοκληρωθεί ο πρώτος πυλώνας της εγκαθίδρυσης του οικονομικού σκότους στην Ελλάδα.

Ο δεύτερος πυλώνας - πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί πριν την "λήξη" της θητείας της παρούσας κυβέρνησης - θα είναι η αυτόματη, χωρίς να απαιτούνται κάθε τόσο "μάχες" στη Βουλή, αναπροσαρμογή φόρων και εξόδων του κράτους ανάλογα με το πόσο χάλια πάει το spiral θανάτου. Έτσι, με "τηλεχειρισμό" από την επιτροπεία της τετράδας και του Eurogroup, τα έσοδα (το γιουρούσι) στις τσέπες των Ελλήνων θα είναι οριστικό και αναίμακτο για τις επόμενες κυβερνήσεις. Η Ελλάδα συνεχίζει να πλέει χωρίς σταματημό στο βόθρο της ζώνης Belgravia (Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα) δεξαμενισμού εξαθλιωμένων προσφύγων αλλά και εξαθλιωμένων Ελλήνων υπηκόων (Γκογίμ, για τους γνώστες) που δεν μπορούν να φυλάξουν τα σύνορά τους, ούτε καν να περιθάλψουν τους εαυτούς τους. Για ζώνη Schengen ούτε λόγος… Παλαιά! 

Γενικότερα διαβλέπω ότι τα πολύ ισχυρά κράτη στην Ευρώπη έχουν ήδη χωριστεί, και ετοιμάζονται για τον "Μεγάλο Πόλεμο". Η θρησκευτική σύγκρουση Πρωτεσταντών-Καθολικών-Μουσουλμάνων (είναι ΟΛΟΙ εβραϊκής προέλευσης), με τους Ορθόδοξους και ιδιαίτερα τους Έλληνες ελπίζω να αποτραπεί από τον ίδιο τον 'Υψιστο, γιατί απλούστατα οι διαιρεμένοι Έλληνες δεν μπορούν να σηκωθούν (από τον καναπέ και σε λίγο και από το κελί τους). Το κράτος "παγκοσμιοποίησης", δηλαδή άρνησης κάθε ιστορικής μνήμης, κάθε είδους ιδεολογίας και θρησκευτικής αντίληψης θα είναι ό,τι πιο in στην πολιτική και πολιτιστική σκηνή. Μπουλντόζα σε όλα. Πλήρης νομιμοποίηση της κάθε παράλογης συμπεριφοράς, που θα προετοιμάσει για την "Τάξη" που θα επιβληθεί μετά τον "Μεγάλο Πόλεμο".  Μια παγίδευση στην κατανάλωση κάτω από απόλυτα κατευθυνόμενη επίβλεψη. Ο Έλληνας του 2016, αν ζητά να ζει με κάποιες αρχές, θα βρεθεί έξω από το κομματικό κράτος - καταδότη που στήνεται τώρα από την Πανκυβέρνηση (τα κόμματα δεν έχουν πλέον καμία αξία ως διαφοροποιήσεις) και θα έχει τις συνέπειες όσων διαλέγουν το "κόκκινο χάπι" στην ταινία Matrix. Το ίδιο και οι δουλειές τους, οι περιουσίες τους, τα έργα τους κλπ. Άπαντες βάρβαροι ή στο περιθώριο.

Αλλά, εμείς, ξέρουμε... 


Καλή Ανάσταση - Διάπλους.