Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

ΔΥΟ ΓΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ! Στα νύχια του «κολλητού» Κορεάτη και της Lehman Brothers ο πλούτος της Ελλάδος!!!

Είναι επίσημο! Ο Κορεάτης σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη Γκλεν Κιμ, και ο πρώην σύμβουλος της Lehman Brothers, Πίτερ Λέγκλερ ασχολούνται με «υπογραφή» Ευκλείδη Τσακαλώτου με το νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.
Μάλιστα έχουν ήδη πιάσει δουλειά, βλέποντας στο Παρίσι τον υπουργό οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν! Ειδικότερα, στις 3 Δεκεμβρίου ταξίδεψε στην πόλη του Φωτός η γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής Έλενα Παπαδοπούλου. Την ίδια ημέρα, συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας σχετικά με το Νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων. Δίπλα της είχε και τον Γκλεν Κιμ αλλά και τον Πίτερ Λέγκλερ, καθώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τους είχε δώσει το σχετικό ΟΚ για να τη συνοδεύσουν στο ταξίδι αυτό. Ο Λέγκλερ έφυγε από το Παρίσι για το Λονδίνο την επόμενη μέρα όπως και ο Γκλεν Κιμ.
Η Ελενα Παπαδοπούλου έφυγε και εκείνη από το Παρίσι, με προορισμό όμως τις Βρυξέλλες όπου συμμετείχε σε συναντήσεις με ευρωβουλευτές, ενώ συνόδευσε και τον Τσακαλώτο στις εργασίες Eurogroup/Ecofin στις 8 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις σχετικές αποφάσεις δεν υπάρχουν αποδειχτικά στοιχεία όσο αφορά τα κόστη αυτών των ταξιδιών.
Για παράδειγμα ποτέ δεν μάθαμε πόσο κόστισε το ταξίδι του Γκλεν Κιμ από τη Βοστώνη στην Αθήνα τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, για να δει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όπως και τα έξοδα διαμονής. Πολύ περίεργα τα πράγματα στο υπουργείο Οικονομικών…


πηγή: ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ