Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


Ασχέτως ποιοι μίλησαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ... να μην ξεχνάμε τον παρακάτω επαληθευμένο Χρυσό Κανόνα της διαπλοκής και του συστήματος : ΟΛΟΙ όσοι εμφανίζονται στην τηλεόραση κι απολαμβάνουν δωρεάν πανελλαδική προβολή ...είναι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ... είναι πράκτορες , είναι προδότες μεταμφιεσμένοι «πατριώτες» . Μα όλοι; Κατηγορηματικά ...Ναι....ΟΛΟΙ ! Ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος και όποιος προβάλλεται ωφελείται εντυπωσιακά και σε επικοινωνιακό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. 

Κι η ολιγαρχία που ελέγχει τα ΜΜΕ ... το τελευταίο που θα σκεφτόταν είναι να ενισχύσει επικοινωνιακά τους εχθρούς του Συστήματος με τα δικά της εργαλεία και με δικά της έξοδα. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι και άρα ούτε εμείς να σκεφτόμαστε τόσο ρηχά.
Επειδή οι εξουσιαστές προβληματίζονται για το ποιους θα ψήφιζαν όλοι αυτοί οι ξεσηκωμένοι του Συλλαλητηρίου ...και δεν θέλουν να εμφανιστεί στην πολιτική ένα ΜΗ ελεγχόμενο μαντρί ... σπρώχνουν άρον-άρον για τη δημιουργία κόμματος με ηγέτες ... αναγνωρίσιμους , όψιμους «πατριώτες» που έκαναν καριέρα βουτηγμένοι μέσα στη διαπλοκή. 

Μετά τον Καρατζαφέρη, τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή ακόμα ...ετοιμάζουν ...τον επόμενο «λαγό» που θα παρασύρει τους , ευαίσθητους στα εθνικά θέματα, ψηφοφόρους σε ένα καλά ελεγχόμενο «πατριωτικό» μαντρί. 

Το νέο κόμμα τους .... θα το βάλουν στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις και με πρόσχημα τα ψεύτικα ποσοστά θα του δώσουν βήμα στα κανάλια ...ώστε να γίνει αναγνωρίσιμο και τελικά να πιάσει στην πραγματικότητα αυτά τα ποσοστά μέσω της συνεχούς προβολής. Ξέρουν από marketing αυτοί που έχουν πελάτες μεγάλες πολυεθνικές.
Ας μην περιμένουμε σαν καθυστερημένα ... ποιον θα μας διαφημίσουν τα κανάλια ως «εθνικιστή», «πατριώτη», «φιλάνθρωπο», «αντιρατσιστή», «σοσιαλιστή», «αναρχικό», «οικολόγο», «gay», «οικογενειάρχη», «φιλόζωο» ή «χριστιανό» . Άλλωστε η επίσημη Εκκλησία ... ευλογεί και νομιμοποιεί πάντα όλους ... ακόμα και τους ανώμαλους δολοφόνους του ποιμνίου της. 

Εμείς από τη βάση πρέπει να επιβάλλουμε τους εκπροσώπους μας, με ανθρώπους που γνωρίζουμε προσωπικά, που εμπιστευόμαστε τυφλά κι όχι να επιλέξουμε από τη σημαδεμένη τράπουλα που θα μας προτείνουν Αλαφούζοι, Βαρδινογιάννηδες κλπ, δηλαδή μαφιόζους που θα μας αλυσοδένουν με δάνεια για τα επόμενα 200 χρόνια.
Οι δικοί μας, αυτοί που όντως νοιάζονται για το σύνολο κι όχι για την τσέπη τους ... είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστοι, ΔΕΝ έχουν βγει ποτέ στην τηλεόραση.
ΔΕΝ τολμούν να τους δώσουν ούτε τρία δευτερόλεπτα προβολής γιατί θα προκαλέσουν βλάβη στα συμφέροντα του συστήματος… θα το ξεβρακώσουν.
Και δεν είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί της εξουσίας ώστε να παρέχουν τα δικά τους επικοινωνιακά όπλα για να ενισχυθεί η δύναμη τους εχθρού τους. 

Ξεκολλήστε λοιπόν από όλα τα ονόματα και τις φάτσες που η τηλεόραση σας σύστησε με σκοπό να σας εξαπατήσει και ψάξτε γύρω σας, στον κοινωνικό σας περίγυρο ανθρώπους που πονάνε τον συνάνθρωπό τους και που δεν θα πατούσαν επί πτωμάτων για την κουτάλα ...όπως έκαναν πχ όλοι οι πρωταγωνιστές του εμφυλίου τους οποίους κατόπιν μας συνέστησαν ως «πατριώτες» ή ως «εθνική αντίσταση» ενώ ήταν αποδεδειγμένα πουλημένοι πράκτορες των ξένων κι όλοι τους εξακολουθούν πάππου προς πάππου να διαφυλάσσουν τα ξένα συμφέροντα εις βάρος των δικών μας.


Ε