Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ


Θα μπω αμέσως στο θέμα χωρίς πρόλογο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε…
Καταρχήν στην συγκέντρωση της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου θα πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες στο Σύνταγμα. Θα πρέπει να βροντοφωνάξουμε, να φωνάξουμε τόσο δυνατά για το δίκαιό μας που να μείνει στην ιστορία αυτή η συγκέντρωση ως «το συλλαλητήριο του τρόμου» για όσους τολμούν να προδίδουν τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Πρέπει να δώσουμε σε όλους αυτούς που παίζουν εις βάρος μας να καταλάβουν ότι δεν αστειευόμαστε, και δεν ανεχόμαστε πια αυτόν τον συνεχή εξευτελισμό. Θα πρέπει να τρέμουν όλοι αυτοί όταν τολμούν να ξεφτιλίζουν την παιδεία μας, τα δίκαιά μας, την ιστορία μας, τις θυσίες των προγόνων μας.


Αλλά… φτάνει να μαζευτούν 2 εκατομμύρια Ελλήνων σε μια συγκέντρωση; Μεγάλος αριθμός ναι, αλλά φτάνει; Φτάνει να κάνουμε 2 ή 3 πολυπληθείς συγκεντρώσεις για να περάσουμε το μήνυμα; Όχι, δεν φτάνει! Θα πρέπει κάθε βδομάδα, για να μην πω κάθε μέρα να μαζευόμαστε όλοι σε όλες τις πόλεις ταυτόχρονα μέχρι να σεβαστούν το θέλημα του ελληνικού λαού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και παγκοσμίως, όπου ζουν Έλληνες να διαδηλώνουν καθημερινά έξω από τις πρεσβείες μας.
Όλοι οι Έλληνες μαζί απαιτούμε όχι μόνο να μην δοθεί οποιοδήποτε όνομα στα Σκόπια που να εμπεριέχει την λέξη «Μακεδονία», αλλά και το ήδη υπάρχον όνομά τους να αλλάξει και να βγει από αυτό η λέξη «Μακεδονία». Γιατί τότε το έβαλαν ως προσωρινό· μα εδώ που τα λέμε «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»… και τα χρόνια πέρασαν από τότε και να που σήμερα το θεωρούν και ως δικαίωμά τους. Και μόνο η ύπαρξη της ονομασίας «Μακεδονικό» δηλώνει εχθρικές και αλυτρωτικές διαθέσεις. Ακόμα κι αν αλλάξουν το Σύνταγμά τους, δεν φτάνει. Πρέπει να μην έχουν το όνομα «Μακεδονία» στην ονομασία τους ως κράτος.

Μας λένε ότι 140 κράτη αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Και τι έγινε; Τότε γιατί πιέζουν εμάς; Άλλο θέλω να πω όμως εδώ. Αυτά τα κράτη προφανώς ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ την ιστορία μας και αναγνώρισαν τους γείτονες με εκείνο το προσωρινό όνομα. Διαβάστε πάλι τι είπα: ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ. Μήπως θα έπρεπε, λέω εγώ τώρα, να διαδηλώσουμε έξω από τις πρεσβείες αυτών των κρατών για τη ασέβειά τους αυτή; Μήπως θα πρέπει επιτέλους να σέβονται όλοι την Ιστορία μας; Μήπως να τους κάνουμε να καταλάβουν αυτή την ασέβειά τους, πάντα με ειρηνικό τρόπο; Δηλαδή, μισό λεπτό· κάποιο κράτος αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και αυτό ΔΕΝ θεωρείται εχθρική πράξη; Αν όχι, τότε πώς μπορεί να χαρακτηρισθεί; Προκαλώ τον όποιον σοβαρό, λογικό και Έλληνα διπλωμάτη να μου απαντήσει.

Τα παιχνιδάκια που παίζουν τώρα οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ, ότι αν έρθει το θέμα στη Βουλή δεν θα ψηφίσουν, αν, αν, αν και τα διάφορα γνωστά πια κόλπα τους μπας και μπερδέψουν και εξαπατήσουν και πάλι τον λαό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ περάσει. Όλα τα κόμματα, αυτοί που με απόλυτα ναζιστικό τρόπο τολμούν να ονομάσουν τους Έλληνες ως φασίστες, επειδή αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε να υπερασπιστούμε την χώρα μας από τους κατακτητές, ανήκουν στην προδοτική φάρα των ελληνόφωνων που παρανόμως και με εξαιρετική κακοήθεια μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του ελληνικού λαού σε ΝΑΙ σε όλα. Ξεχάσαμε μήπως την προπαγάνδα ολωνών τους για το ΝΑΙ; Ακόμα και η στρατιωτική ηγεσία δήλωσε ΝΑΙ στο τότε δημοψήφισμα. Ακόμα και η Εκκλησία δήλωσε τότε το ΝΑΙ. Δηλαδή, όλοι τότε ήταν εναντίον του ελληνικού λαού. Νομίζετε πως τώρα έχουν αλλάξει; Έχουμε τέτοια δείγματα; Μάλλον όχι. Άρα, όσοι τώρα παίρνουν ξαφνικά το μέρος του ελληνικού λαού, που πριν από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης τόλμησαν να σκεφτούν να διαπραγματευτούν με τους ψεύτες, κλέφτες και καπιταλευτές της Ιστορίας μας, μήπως κάτι άλλο ετοιμάζουν; Τα γύρισαν ξαφνικά γιατί; Αισθάνθηκαν Έλληνες ξαφνικά; Ποιοι, αυτοί που δεν είναι; Για σκεφτείτε το.

Θέλω να εστιάσω λίγο στον κατακαημένο ΚΑΜΜΕΝΟ και την παρέα του. Αυτός ο δήθεν στρατόκ@υλος που βγάζει λόγους τύπου «ας τολμήσουν να έρθουν οι οχτροί» και μας κοροϊδεύει στα μούτρα, την ίδια ώρα που εξαφανίστηκε όταν ήρθε ο Ερντογάν στην Ελλάδα, την ώρα που δεν τον άφησαν οι Τούρκοι να πλησιάσει τα Ίμια για το στεφάνι. Δηλαδή, ζητά ο Ερντογάν να μην δει τον Καμμένο όταν έρθει και εδώ η κότα η λυράτη εξαφανίζεται! Αν είναι δυνατόν! Ποιος Έλλην θα άκουγε τέτοια απαίτηση και δεν θα διαολόστελνε αυτόν που την έκανε; Σε προτεκτοράτο των Τούρκων θα ερχόταν ο Ερντογάν; Κι όμως ο θρασύδειλοςπολιτικός την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Πρόσφατα πάει στην περιοχή των Ιμίων για να καταθέσει στεφάνι… Ας αφήσουμε λίγο το πρόσωπο, κι ας δούμε τον θεσμό: πάει ο υπουργός εθνικής αμύνης στο νησί να καταθέσει στεφάνι και οι Τούρκοι δεν τον αφήνουν να πλησιάσει, λέγοντας πως είναι τουρκικά χωρικά ύδατα! Κι αντί να φερθεί ως Έλλην, ο υπουργός κάνει πίσω, ουσιαστικά αναγνωρίζοντας τα λεγόμενα των Τούρκων!!! Και να μην ακούω μαλακίες του τύπου «επετειακό» το συμβάν από τους Τούρκους, και «η καλή γειτονία» από τα παπαγαλάκια του συστήματος δημοσιογράφους, αναλυτές κι όποια άλλη συμμορία που υποστηρίζει την ανομία και την ανθελληνική καφρίλα. Και για να μην το ξεχάσω… 50 αλιευτικά τούρκικα ψάρευαν σήμερα στην Θάσο κι ανενόχλητα από το δικό μας λιμενικό… Σήμερα μόνα τους, αύριο με τουρκικές ακταιωρούς και μετά πάει και η Θάσος. Αυτοί που υπερασπίζονται τα σύνορά μας είναι Έλληνες; Αναρωτηθείτε!!!

Πάμε τώρα στον Ιερώνυμο. ΝΑΙ για την Ευρώπη, όχι στα συλλαλητήρια… και ξαφνικά το γύρισε. Ποιος; Αυτός που δέχτηκε στα σχολεία μας των παιδιών μας να διδάσκονται το ισλάμ; Αυτός που δέχεται ως «άγιο» το Κοράνι; Αυτός και η παρέα του που έδωσαν άδεια αλλοίωσης των βιβλίων των θρησκευτικών από ομολογιακό σε ότι νάναι; Αυτός και η παρέα του που επέτρεψαν να διδάσκονται τα παιδιά μας το τρίτο φύλο; Αν είναι αυτός Ορθόδοξος Χριστιανός και Έλληνας, εγώ τώρα σας γράφω από άλλο πλανητικό σύστημα.

Είχε δηλώσει ο Θες/νικης Άνθιμος κατά του συλλαλητηρίου στην πόλη του. Μπήκαν μέσα στην Εκκλησία που λειτουργούσε οι Κρητικοί, διέκοψαν την Θεία Λειτουργία και ουσιαστικά ανάγκασαν τον Άνθιμο να παραστεί στο συλλαλητήριο. Τολμούσε εκείνη την ώρα ο Άνθιμος να πει κάτι αντίθετο; Αυτός που τόλμησε και βγήκε στο ιερό βήμα και ζήτησε να σώσουμε την εθνική τράπεζα που κινδυνεύει; Αυτός ο ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ; Και τώρα ο Ιερώνυμος πώς και το γύρισε το τροπάρι και μας κάνει τον καλό; Με ποιο άραγε σκεπτικό το κάνει, όταν η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και ανώτερο βασίλειο από τους πολιτικούς, και το κρύβει από τον λαό;  Γιατί δεν λέει τα δικαιώματα των Ελλήνων Ορθοδόξων, βάση των οποίων μπορούμε να γλυτώσουμε από τους αντίχριστους μια κι έξω; Πώς μας το παίζει τώρα καλός, την ίδια ώρα που έχει επιτρέψει την άθλια παιδεία και την κατάργηση της Ορθοδοξίας με τις συμπροσευχές και τα συλλείτουργα με διαφόρους αλλόθρησκους της πανθρησκείας και με ένα σωρό άλλα αντίθεα κηρύγματα, όπως π.χ. τα μάγια και ο κακός σατανάς, λες κι ο Χριστός δεν νίκησε ποτέ; Μήπως κάτι άλλο ετοιμάζουν όλα αυτά τα καλόπαιδα; Μήπως η ευλογία που έδωσε τώρα ο Ιερώνυμος είναι κάποιου είδους σύνθημα για αυτούς που εντός των πυλών θέλουν να μας ρημάξουν; Μήπως; Γι αυτό ας έχουν γνώση οι φύλακες…

Διέλυσαν τον στρατό, διέλυσαν την αστυνομία. Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά είναι μαρτυρίες ενστόλων. Εδώ κλείνουν τα κέντρα εκπαίδευσης! Και όλοι αυτοί που μας κυβερνούν θέλουν το καλό μας μετά απ’ όλα αυτά που χωρίς την συναίνεσή μας έκαναν; ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ να μας φτύνουν στα μούτρα και να λέμε «ψιχαλίζει»; Θα επιτρέψουμε πάλι στους διχαστές και διαιρετές του ελληνικού λαού να αλωνίσουν;

ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩN ΤΑ ΙΕΡΑ… λέει ο Εθνικός μας Ύμνος… «τα ιερά»· Έλληνες! Ελληνίδες!  Αν εμείς δεν υπερασπιστούμε τα Ιερά μας, τις Παραδόσεις μας, τις Αξίες μας, τις παρακαταθήκες των Ηρώων μας, των Αγίων μας, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ποιος θα το κάνει; Αυτοί;

Είμαστε μόνοι μας, μας πρόδωσαν οι κυβερνώντες. Υπάρχουμε όμως ακόμα, κι ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλους αυτούς τους ανόσιους εγκληματίες κατά του ελληνικού έθνους! Υπάρχουμε και οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι ενάντια σε όσους ξεφτίλισαν κάθετι ελληνικό, να υπερασπιστούμε το δίκαιό μας, να επαναφέρουμε την παιδεία των παιδιών μας που γεννά Ήρωες και Ανθρώπους κι όχι δούλους και ερμαφρόδιτα, να φωνάξουμε και η φωνή μας να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου, ότι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΠΝΟΗ!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!


SOCRATESNIOS




KATOXIKA NEA