Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΑΣ ΕΞΩ


 

Γέμισε η γη θεολόγους και φιλοσόφους, αντίχριστους σατανανθρώπους, που με τον σταυρό στα προφίλ τους και τις Άγιες εικόνες στο όνομα του Αγίου Θεού διδάσκουν τον πόνο,την δυστυχία και τον θάνατο της αγάπης της ψυχής του ανθρώπου.

Άγιος ο Θεός όλοι λένε... Δείχνουν τα θαύματα των Αγίων εικόνων προς τους αγίους εαυτούς τους σπέρνοντας για φως τους την διχόνοια,τις συκοφαντίες και τα ψέματα, σκοτώνοντας την ανθρωπιά του αδελφού, προς τον αδελφό.

Άγιοι γεννημένοι, δαίμονες στην γη ριγμένοι, εξόριστοι από την βασιλεία του Αγίου Θεού και επί της γης των ίδιων των ιερέων Του.
Αναθεματισμένοι αθώοι στο ανάθεμα....
Η Ουσία της Αγίας εικόνας του Έλληνα ορθοδόξου Χριστιανού να είναι αντί του Εμμανουήλ Υιού της Παναγίας....
Να έχουν το Χρίσμα στην κεφαλή της γνώσης του ανθρώπου πως η συνουσία σπερματοζωαρίου μετά κοπράνων είναι η οδός της αιώνιας πορείας των ψυχών του Ελληνισμού!


Στην εικόνα διδάχτηκαν να προσκυνούν την Αγία Γυναίκα Παναγία και στην ουσία οι βαπτισμένοι τον ίδιο τον Ουράνιο Υιό του Ουράνιου Θεού... να βλέπει ο Χριστός την Παναγία όπως οι τζιχαντιστές.

Τυφλοί, που με το λαμπερό τους σκοτάδι φωτίζουν πως οι μάγοι νίκησαν το Άγιο βάπτισμα του Χριστού, και την σφραγίδα της δωρεάς του Αγίου μυρώματος την έσπασε το μάτι....

Αντίχριστοι ιερείς του βάαλ....
Η μεγαλύτερη και υποχθόνια εγκληματική οργάνωση, οι Δεσπότες “Έλληνες” Αμβρόσιοι και Μόρφηδες και Μεθώδιοι με ΓΟΧ και Μαγώγ... ψευτοποιμένες.... Γκέι παιδεραστές ντυμένοι τα Ουράνια των Ελλήνων τα ράσα, παρέδωσαν για γιουσουφάκια στον Σουλτάνο τους τα τέκνα της Ελλάδος. Αυτοί οι Άγιοι Βασιλείς της κορόνας που ο ο Χριστός κόλλησε θανατηφόρο ιό και μεταδίδει τον θάνατο στους πιστούς! Αυτοί που με τα δεσποτικά ντυμένοι τα έχουν για φερετζέ του αλλάχ ακμπάρ τους.


Εσείς Αγγελοι εν σαρκί, προδότες του σώματος του Ελληνισμού Ιησού Χριστού...
Θα σας φτύνουν οι τάφοι σας έξω...
Ο όρκος σου στρατιώτη η μεγαλύτερη κατάρα του Προδότη!
Εκεί σκοτάδι δεν θα υπάρξει ως τα άβατα και τις στοές σας να κρυφτείτε.
Εκεί τα βρώμικα έργα σας θα είναι φανερά έμπροσθεν των ψυχών που καταστρέψατε.
Η ντροπή σας στα μάτια του Θεού μπροστά θα είναι η φωτιά της αιώνιας κόλασής σας.

Σώστε την ψυχή σας!

Σώστε την Πατρίδα !
Αυτός που δεν πολέμησε τους εχθρούς της Αγίας Τριάδας δεν ανήκει ούτε στον Ουρανό, ούτε στην γη, εις την αιώνια βασιλεία των Ελλήνων.

Μετανοήτε!
***


Ιωάννης του Θεού.