Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ


Τα σχισμένα φτερά του Θεού Ερμή είναι του Έλληνα η ψυχή, η σχισμένη στην μέση Ελλάδα από τα όσια και ιερά της.

Η μισή αλήθεια του Έλληνα υιού του Θεού από το όλον στην μέση ημίθεος θνητός σκλάβος σαν γαϊδάρος στους ποιμένες της Κιβωτού του φούστη Νώε.


Η Άρτεμη είναι το Αρτεμίσιο της Αγίας Τράπεζας των Ιερών των Ελλήνων. Η Έλαφος της θεάς Αρτέμιδος είναι ο ερχόμενος Υιός του Θεού Ιάσων Χριστός, η Εστία των Ελλήνων, η φωτιά, που η τριαδικότητα του ανθρώπου φανερώνει το πνεύμα της Αγίας του Θεού σοφίας στο είναι του Εγώ Του Ενός εαυτός ο...ίνα ωσιν εν.



Ο Άθωνας είναι η καρδιά της Μητέρας Ελληνίδας.

Το Άγιο Όρος της είναι του Ολύμπου ο θρόνος.


Όι ιερείς του Άλφα και του ωμέγα, είναι οι Κένταυροι του Ευαγγελισμού των ουράνιων ψυχών των Ελληνίδων λέξεων και φράσεων του Γαλαξία, του Έλλην Λόγου η ψυχή.



Η Μητέρα Παναγία είναι το -από την γη- γενημμένο αίμα μας, και όχι στο ξένο ποτήρι των γκέι. Καταράστηκαν οι μάγοι ρασοφορεμένοι τζιχαντιστές την γυναίκα με το Ελληνικό ουράνιο είναι της... την Ελληνίδα Γυναίκα την απόκοψαν από τον νυμφίο της, για να την έχουν σταυρωμένη πουτ@να τους οι πόρνοι βασιλείς της Πόρνης Εν Ελλάδι Βαβέλ.

Οι καταδικασμένοι, πριν από την κρίση του Θεού, εις θάνατον αιώνιον αθάνατο με τους δικούς τους νόμους, αιώνια να τρώνε ό,τι τάιζαν για άρτο της ουσίας του ανθρώπου στους Έλληνες.

Ενώ οι άνθρωποι είναι ευλογημένοι να είναι από μόνοι τους θεοί στην δική τους γη και με φανάρι τον Χριστό, αυτοί έκαναν ό,τι ο Χριστός σιχαίνεται.

Μα ο Χριστός είναι...

Εσείς όχι πια! Δολοφόνοι των παιδιών Του, σταυρωτές της Μάνας Ελληνίδας... τσογλάνια παπάδες ντυμένοι.


Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των πενήτων