Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η "ΕΘΝΙΚΗ" ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η "εθνική" ξεφτίλα του αστικού κόσμου: Προσκύνησαν όλοι.........

Πάνω από 900 καλεσμένοι έσπευσαν στην αίθουσα δεξιώσεων του Μεγάρου για να συγχαρούν την Πρέσβυ του Ισραήλ, κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα για την επέτειο της χώρας και για να γιορτάσουν την Ελληνο-Ισραηλινή φιλία. Μεταξύ άλλων:

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννης Δραγασάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ο Υφυπουργός Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης,.....

Ας δούμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η πρεσβεία:

Πανηγυρικά πραγματοποιήθηκε εχθές η διπλή γιορτή για την 67η Ημέρα της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ και την 25η Επέτειο των Πλήρων Διπλωματικών Σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας σε λαμπρή δεξίωση που παρέθεσε η Ισραηλινή Πρεσβεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πάνω από 900 καλεσμένοι έσπευσαν στην αίθουσα δεξιώσεων του Μεγάρου για να συγχαρούν την Πρέσβυ του Ισραήλ, κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα για την επέτειο της χώρας και για να γιορτάσουν την Ελληνο-Ισραηλινή φιλία. Μεταξύ αυτών, πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των τεχνών και των γραμμάτων.

Σε τελετή που έλαβε χώρα στην εκδήλωση προβλήθηκαν αρχικά βιντεοσκοπημένες δηλώσεις του Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού, κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος πρωτοστάτησε στην αναβάθμιση των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας. Ο ίδιος ο επίτιμος παρευρέθηκε στην δεξίωση και δέχθηκε τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων.

Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της, κ. Γιάννης Δραγασάκης, που τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό έπειτα από ομιλία της Ισραηλινής Πρέσβεως. Τόσο ο κ. Δραγασάκης όσο και η Πρέσβυς του Ισραήλ τόνισαν τη σημασία των Ελληνο-Ισραηλινών σχέσεων. Στη συνέχεια ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι Ελλάδας και Ισραήλ, οι οποίοι ερμηνεύτηκαν από την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με μουσική συνοδεία ορχήστρας υπό την καθοδήγηση του Θεόδωρου Ορφανίδη.

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν εκλεκτά μεσογειακά εδέσματα όπως φαλάφελ, χούμους, ταμπουλέ, κολοκυθοκεφτέδες και ισραηλινό κρασί καθώς παρακολουθούσαν σε μεγάλο video-wall πάνω στη σκηνή μοναδικές εικόνες από το Ισραήλ. Τα όμορφα λουλούδια, αλλά και τα γαλανόλευκα χρώματα στις ισραηλινές και ελληνικές σημαίες ταίριαζαν απόλυτα στην περίσταση.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννης Δραγασάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ο Υφυπουργός Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, οι βουλευτές Νίκος Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Νότης Μηταράκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Καραγκούνης, Ιωάννης Πλακιωτάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, οι πρώην Υπουργοί Γεράσιμος Αρσένης και Λούκα Κατσέλη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο Πρόεδρος της Energean, Ματθαίος Ρήγας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), Δημήτρης Παπακώστας, ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος, ο επιχειρηματίας Χάρης Σαχίνης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Πρόεδρος του Μεγάρου, Ιωάννης Μάνος, ο σκηνοθέτης Βασίλης Λουλές, ο συνθέτης, Μίνως Μάτσας, ο Ραββίνος Αθηνών, Σοφολογιότατος Γκάμπριελ Νεγκρίν, ο Πρόεδρος Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣ), Μωυσής Κωνσταντίνης, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ, πολλοί πρεσβευτές, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι της Ελληνικής Εκκλησίας, δημοσιογράφοι και φίλοι του Ισραήλ.

******

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ (απόσπασμα αρκετά χαρακτηριστικό):

Εν τοις Σχολίοις Γιαλκέμ Σχαδερόν του Ταλμούδ φέρεται ότι: «Μόνον 600,000 ψυχάς έπλασεν ο Θεός εκ θείας ύλης, πάσαι δ’ αύται υπήρξαν ο πυρήν του Εβραϊκού γένους. Αι ψυχαί των άλλων εθνών έρχονται από του διαβόλου και είναι όμοιαι ταις ψυχαίς των κτηνών και τετραπόδων» = ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!, αλλά ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

«Ο Μεσσίας» (ΤΟΥΣ) «θα έλθη τότε μόνον, όταν οι Εβραίοι καταλύσωσι την αθλίαν και αισχράν βασιλείαν των λοιπών λαών. Του Μεσσίου επανερχομένου, πάντες οι λαοί θα προσκυνήσωσι και υπηρετώσιν αυτόν, αλλ’ ούτος ουδόλως δεχθήσεται τα προσφοράς των Χριστιανών, αλλ’ απεναντίας θα διατάξη την εξόντωσιν αυτών άμα τη ελεύσει του έκαστος Εβραίος έξει 2800 δούλους και 310 γυναίκας, οι δε θησαυροί όλων των λαών γενήσονται λεία των υιών Ισραήλ» = ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ, RFID, ΠΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ).
«Πας ετερόδοξος δεν είναι άνθρωπος αλλά κτήνος. Ο Εβραίος είναι ευαρεστότερος τω Θεώ και αυτών των Αγγέλων. Το ραπίζειν Εβραίον ίσον τω τύπτειν την θεότητα΄ όθεν άπιστος εγείρων χείρα καθ’ Εβραίου θανάτω τιμωρείσθω. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εισί κύνες, όνοι, χοίροι, κτήνη. Η Χριστιανική φυλή αγέλη κτηνών εστί, εκ του σατανά καταγομένη και μόνον το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρη» = ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….

****

ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ…

Περιμένετε Έλληνες να δείτε φως με αυτούς; Σας πιπιλίζουν τα μυαλά όλη μέρα με δυστυχία, φτώχια, πείνα και απελπισία και πιστεύετε όλοι σας σε «έντιμους συμβιβασμούς», την ώρα που όλοι εμείς είμαστε για αυτούς ζώα που ζούμε για να τους υπηρετούμε; Ένα στημένο παιχνίδι είναι όλη η κατάσταση σαν το καρότο μπροστά από το γαϊδούρι… Μην ξεχνάμε την Κάρτα του Πολίτη την ψήφισε ακόμα και η Χρυσή Αυγή, και δεν την πήραν πίσω, έρχεται δριμύτερη!

Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Από ποιους όμως; Από τους σημερινούς ιεράρχες που έχουν προσκυνήσει και κρατούν τον λαό στο σκοτάδι και στην διαίρεση; Μέσα σε αυτόν τον κακό χαμό υπάρχει και η εκκλησία του Χριστού, άγιοι Πατέρες που περιμένουν το πρόσταγμα του ελληνικού λαού να φωνάξει αδερφωμένος με μια φωνή: «Θέλουμε να γίνει ως εν ουρανώ επί της γης..» !!!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ (ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !



ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ»