Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Έτσι θα χάσουν οι άνθρωποι τα πάντα…

Ο Συγγραφέας και ερευνητής Bil Holter τεκμηριώνει την οικονομική κατάρρευση.«Οι Παγκόσμιες Πιστωτικές Αγορές σπάνε... Η κόλαση άνοιξε τις πύλες της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Holter ζητά από τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι «η χρηματιστηριακή αγορά είναι απλώς μια μικρή πλευρά στο μεγάλο τσίρκο των πιστωτικών αγορών, επειδή τα πιστωτικά ομόλογα είναι πολύ μεγαλύτερα από τις αγορές μετοχών». Και προειδοποιεί «Όταν οι πιστωτικές αγορές καταρρεύσουν – Όλα θα εκραγούν».
Πως θα τελειώσουν όλα; Ο Bill εξηγεί «Αυτό πρόκειται να γίνει σε μια νύχτα ή μέσα σε κάποιο Σαββατοκύριακο. Έτσι ώστε ο κόσμος να ξυπνήσει το πρωί της Δευτέρας και να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό. Γι' αυτό θα πρέπει ο κόσμος να έχει προνοήσει γι' αυτά που χρειάζεται γιατί ξαφνικά θα χάσει τα πάντα». Και στη συνέχει αναρωτιέται;
«Μήπως συνειδητοποιούν ότι ο χρυσός και το ασήμι είναι τα μόνα χρήματα εκεί έξω που δεν έχουν «πιστωτική βάση» ή αντλούν τις τιμές τους μέσω των πιστωτικών αγορών ... αγορές που τελικά θα είναι κλειστές»
Και ολοκληρώνει: «Η επιλογή είναι δική σας, δηλώσεις χρηματιστηριακές χαρτί λογαριασμού και μονάδες και μηδενικά σε μια οθόνη υπολογιστή, ή πραγματική φυσική πλούτου. Ο καθένας ας δεν την πραγματικότητα...»

ΠΗΓΗ: http://www.spirospero.gr/index.php/ksexorizei/151616-etsi-tha-xasoun-oi-anthropoi-ta-panta#.VVoZzQUzDC0.mailto