Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Έλληνες!!! Μην ακούτε τον πανικό που σπέρνουν κάθε μέρα τα ΜΜΕ, μην ακολουθάτε το πνεύμα της αμφιβολίας και του τρόμου που σπέρνουν. Πωλούν ειδήσεις τρόμου, φόβου, πανικού, για ένα σύστημα που το μόνο που κάνει είναι να μας καταδυναστεύει, να μας κρατά σκλάβους, μακρυά από την αλήθεια, μακρυά από την αγάπη μας.

Ακούτε όλοι τα μεγάφωνά τους και με τον φόβο σας ελέγχουν: θα πάρουμε την δόση ή θα πεινάσουμε, πέφτει ο χρυσός, ανεβαίνει το δολάριο, την έσφαξε, την έρανε και πάει λέγοντας το ποίημα, αρκεί να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό και με φόβο να ελέγχουν τις μάζες. Εσύ ελληνικέ λαέ, εσύ χριστέ λαέ, εσύ που κάθε μέρα προσεύχεσαι στον Θεό να σε σώσει, ο Θεός σου λέει καρπός αγάπης είσαι και δεν είναι στην φύση σου να φοβάσαι, δεν είναι στην φύση σου να τρέμεις αυτά τα διαόλια που σου κτίζουν στα μυαλά, δεν υπάρχουν!

Ελληνικέ λαέ, γύρνα πλάτη από το κακό που σπέρνουν οι διάολοι, ενώσου με αγάπη με τον διπλανό σου, δεν έχει να φοβάσαι τίποτα! Ο Κολοκοτρώνης έλεγε "την Ελλάδα θέλουμε κι ας τρώμε πέτρες".... τι φοβάσαι λοιπόν; την πατρίδα σου δεν θέλεις; Όσο φοβάσαι μόνο την πατρίδα σου δεν θα έχεις, αλλά μια ζωή θα συντηρείς τις αγελάδες της χρυσές (=ναοί του χρήματος) των άλλων και η δική σου ζωή θα πηγαίνει χαμένη, υποσχόμενη το τίποτα για τα παιδιά σου!!! Ξύπνα ελληνικέ λαέ !!!

"Ζήτα και θα σου δοθεί", λέει το Ευαγγέλιο... σταματήστε να φοβάστε, ο Χριστός νίκησε τον σατανά, κι εμείς όλοι ως χριστοί βαπτισμένοι τον Χριστό, από φύση μας θεοί, υιοί του Θεού, ας ζητήσουμε με αγάπη την ανάσταση της Ελλάδος. Από ποιους; μα από αυτούς που αντιπροσωπεύουν τον Θεό στην γη! Είναι διαιρεμένη η Ορθόδοξη εκκλησία; Ζητήστε να ενωθεί! Πάντα ο λαός αποφασίζει, φωνή λαού, αγάπη λαού, το θέλω του Θεού! Μην σας φοβίζουν αυτοί που διαίρεσαν το σώμα της εκκλησίας, μην σας πλανούν με δήθεν κηρύγματα του τύπου ότι αυτά δεν γίνονται, ποιοι είστε εσείς που μιλάτε... μην σας κοροϊδεύουν με λόγια αναβολής κι έτσι να ζουν αυτοί σαν βασιλιάδες κι εμείς ο λαός στην πείνα και στην φτώχια ! Μην ακούτε τις φωνές της διχόνοιας και της αμφιβολίας, να έχετε πάντα στον νου σας, ότι αυτοί όλοι οι κύριοι τρώνε και πίνουν πάνω στην δυστυχία του λαού και το παίζουν άνετοι και ποιμένες...την στιγμή που ξεκάθαρα ο πραγματικός ποιμένας είναι αυτός που δεν έχει ούτε δεύτερο μανδύα, δεν έχει λούσα και παλάτια, αλλά ζει για να διακονεί τον λαό του Χριστού, ζει για να κηρύττει την Αγάπη και να φανερώνει τα άνομα έργα αυτών που πλανούν τον λαό! Αυτό είναι το κριτήριο...

Λένε, λένε, λένε.... ας λένε οι ντουντούκες των αντίχριστων ! Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα! Άντε ξυπνάτε λοιπόν, έχουμε μια Ελλάδα να σηκώσουμε, έχουμε το μέλλον των παιδιών μας να φροντίσουμε, έχουμε σύμμαχο τον Θεό, έχουμε νόμους ζωντανούς να εφαρμόσουμε, έχουμε αγίους να τιμήσουμε, έχουμε πένητες ερημίτες να φωνάξουμε να μας δώσουν την σοφία τους, έχουμε πολλά πολλά να κάνουμε ! Αδερφωθείτε, αγαπηθείτε αδέρφια μου, και με μια φωνή ας φωνάξουμε: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ" ! Φωνάξτε το όλοι μαζί και θα γίνει. Αυτό είναι υπόσχεση Θεού,  πρόβλεψη των Αγίων μας, αναμονή όλων των αγγελικών ταγμάτων, και επιθυμία της Παναγιάς μας, να μας δει όλους αγαπημένους, μακρυά από τους σκοταδιστές, στην αγκαλιά του Χριστού.

Αμήν.