Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ! ! ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ !

Ξαναμοιράζονται τα ιμάτια της Ελλάδος κάτω από το νέο καθεστώς χωρίς ένδειξη πραγματικής επαναφοράς σε παραγωγική ανασυγκρότηση με σκοπό την αληθινή αυτάρκεια και απαγκίστρωση από δανειστές. 

Η Ελλάδα των τεραστίων δυνατοτήτων, ο αγιασμένος μας τόπος, διεκδικεί να υποδουλωθεί από τα νέα αφεντικά του συστήματος, βαπτίζοντας την παράταση ως ανακούφιση κατά τουλάχιστον μία γενιά του χρέους (αέρας κοπανιστός) στο παγκόσμιο σύστημα τραπεζικής υποδούλωσης των λαών.


Στο αντίποδα με σταθερό παντοτινό οδηγό την Ορθοδοξία, καλούμε όλους τους Έλληνες σε αδερφοσύνη με σκοπό την ανάσταση του έθνους κάτω από την «ομπρέλα» της Ορθόδοξης Αγίας Εκκλησίας, βασιλεύουσας στην Γη. 




Μετά την συζήτηση που είχαμε με τον ΔΙΑΠΛΟΥ στο video "Η ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ", στην παρακάτω συζήτηση ο ΔΙΑΠΛΟΥΣ εξηγεί το πώς για άλλη μια φορά και πάλι στήνεται η ίδια παγίδα από τους νυν αχυρανθρώπους, αυτή την φορά όμως πολύ χειρότερη !

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ 2 γνώστες στο INVESTMENT BANKING (Επενδυτική Τραπεζική), Τσακαλώτος, Βαρουφάκης. Το 2010 η κυβέρνηση Παπανδρέου τροφοδότησε τις παγκόσμιες τράπεζες με τεράστιες προμήθειες για την έκδοση του μεγαλύτερου μέχρι τότε χρέους. Το 2012 νέες προμήθειες για καινούργιους τίτλους. Το 2014 νέες προμήθειες για νέους τίτλους. Ως πότε;;;;..................