Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

«Θα δημιουργηθεί πολιτειακή ανωμαλία» έλεγε ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, αυτό δηλαδή που ζούμε σήμερα, αυτές τις μέρες. Μια ανωμαλία που είχε ξεκινήσει λίγα χρόνια πριν και που τώρα ολοκληρώνεται. 

Σε όλο αυτό το διάστημα στους Έλληνες γίνονταν εκκλήσεις από τους Ορθοδόξους πνευματικούς Πατέρες του Έθνους να αδερφωθούν, να αγαπήσουν Χριστό στα έργα, τονίζονταν συνεχώς η εντολή της Αγάπης «Μείνατε ἐν ἐμοί, κἀγὼ ἐν ὑμῖν» και φανερώνονταν στον ελληνικό λαό το σχέδιο του Θεού για την Ελλάδα, όπως αυτό είχε λεχθεί από τους Αγίους και Πατέρες μας μέσω προφητειών, όπως του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων, του Λέοντα του Σοφού, του Αγίου Ανδρέα, και πολλών άλλων, για την ανάσταση της Ελλάδος από τον προφητευόμενο Ιωάννη του Θεού, τον εκ πενίας βασιλέα.

Ωστόσο, οι Έλληνες  ενώ άκουγαν το κήρυγμα της δίστομης ρομφαίας από τον Ιωάννη του Θεού και αφυπνίζονταν, δεν ήθελαν να ενωθούν σε ένα σώμα, όπως ένα είναι το Σώμα του Χριστού, επέμεναν στην διαίρεση, επέμεναν να υπηρετούν το πνεύμα των αποστατών στη Γη, το πνεύμα της διαίρεσης, της πορνείας, της ομοφυλοφιλίας, του χρήματος, της λαγνείας και όλων των άλλων παθών. Περιμένουν όλοι να βγει ένα μάτι από τον Ουρανό και να τους πει «χαίρω πολύ Θεός»…. Δεν νοείτε Έλληνες ότι όλα είναι τώρα….

Και επειδή οι άνθρωποι έχουν το αυτεξούσιο, για αυτό και υπάρχει μια χρονική διαφορά σε 2 προφητείες που αφορούν την ίδια εξέλιξη. Εσείς Έλληνες προτιμήσατε την οδό της ανάστασης μετά το τέλος των Ισμαηλιτών. Έρχονται δεινά μεγάλα, γιατί θερίζετε αυτό που σπείρατε. Εσείς Ιεράρχες νέου και Πάτριου που δεν ενώσατε τον ελληνικό λαό και την Ορθόδοξη Εκκλησία και δεν αποδώσατε δικαιοσύνη, γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα στην Γη, θα πιείτε το πικρό ποτήρι αυτών που σπείρατε. Έτσι, όταν δείτε όλοι εσείς οι Έλληνες τι σπείρατε με τα έργα σας τόσα χρόνια, τότε θα νοήσετε τι κάνατε και θα μετανοήσετε. Όλοι σας άπιστοι Θωμάδες, πρέπει να ζήσετε τα αποτελέσματα των έργων σας για να πειστείτε ότι τα κάνατε· για να πιστέψετε ότι ο Θεός μας προειδοποίησε για τα άνομα έργα, κι ενώ εσείς πηγαίνετε στην Εκκλησία και σταυροκοπιέστε μπροστά στην εικόνα του Χριστού και της Παναγιάς, κάνετε τα ακριβώς αντίθετα από την εντολή της Αγάπης….

Εσείς Ιεράρχες προδότες και ιερείς που σιωπάτε στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, κηρύττετε την σταύρωση του Χριστού και του ελληνικού λαού, γιατί όποιος τον Χριστό βαπτίστηκε τον Χριστό ντύθηκε, άρα ο κάθε βαπτισμένος είναι ο Χριστός, δεν κηρύξατε ποτέ στα έργα σας την Ανάσταση του Χριστού, δεν αποδώσατε δικαιοσύνη με βάση τους νόμους και τους κανόνες της Ορθοδοξίας για να αναστηθεί ο ελληνικός λαός. Είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα των Ελλήνων. Ουαί σε εσάς, μετανοείτε !!!

Έλληνες!!! Ξυπνάτε !!!

Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, το Ευαγγέλιο της Αγάπης

Μείνατε ἐν ἐμοί, κἀγὼ ἐν ὑμῖν. Καθὼς τὸ κλῆμα οὐ δύναται καρπὸν φέρειν ἀφ' ἑαυτοῦ, ἐὰν μὴ μείνῃ ἐν τῇ ἀμπέλῳ, οὕτως οὐδὲὑμεῖς, ἐὰν μὴ ἐν ἐμοὶ μείνητε.
Ἐγώ εἰμι ἡ ἄμπελος, ὑμεῖς τὰ κλήματα. ὁ μένων ἐν ἐμοὶ κἀγὼ ἐν αὐτῷ, οὗτος φέρει καρπὸν πολύν, ὅτι χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν.