Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ

Το Άκτιστο Άγιο Φως, κτιστό ποιούσι· της Πτώσης του Ανθρώπου το πνεύμα, η κατάρα των ανθρώπων που φωτίζουν με την ψεύτικη γνώση στους ανθρώπους, την ύπαρξη του σατανά ως θεού....και τον άνθρωπο από Θεού Υιό τον μεταμορφώνουν σε «αυτό που φοβάται.
Δηλαδή :

Ο Άνθρωπος «είναι» η «ουσία» από φύση Του ότι είναι ο Θεός ....κατά Ευλογία Πατρός και Υιού και Αγίου Πνεύματος...
και μέσα στο σκοτάδι που γεννήθηκε καλείται από την φύση Του να γνωρίσει το Φως της φύσης Του, Χριστό!

Μα αντί για την Αλήθεια, του διδάσκουν = τον φωτίζουν : ότι είναι θνητός· και νεκρός από αλήθεια ακολουθά τους ποιμένες οδηγούς των πρέπει και δεν πρέπει Του, ο Άνθρωπος ...που δεν ονομάζεται Άνθρωπος, αλλά του Θεού εικόνα και καθόλα εκ φύσεως, Θεάνθρωπος.
Και έτσι φρόντισαν οι κτίστες των καταραστών της Ανθρωπιάς του Θεού να γαλουχήσουν στα Παιδιά του Θεού την κατάρα του σκότους των,
να βιώνει ο θεός άνθρωπος φόβους που γεννούν την διχόνοια, κρίσεις που κατακρίνουν την αλήθεια, και αλήθειες που είναι ψέμα .....όπως το λαμπερό σκοτάδι που τυφλώνει της φύσης του ανθρώπου το Φως.

Για παράδειγμα:

Ο αλάθητος πάπας έκαιγε Ανθρώπους ως μάγους ...και εργάτες του σατανά·
ποιοι ήταν αυτοί;
Αυτοί (ήταν) που εναντιώνονταν στο καθεστώς της τυραννίας τους· και έτσι έσπειρε στα μυαλά των ανθρώπων πως ο σατανάς έχει την δύναμη να κερδίζει τον Βαπτισμένο στο Όνομα το Άγιο του Χριστού να είναι ότι ο Χριστός, δηλαδή αντί το Χρίσμα στου Ιησού Χριστού, Χρίζουν τον Άνθρωπο να είναι η ουσία της ψυχής του, ο σατανάνθρωπος, που μέσα στην άγνοια καίγεται μόνος του από αυτό που ο ίδιος σπέρνει με τους φόβους του, τις κακίες του προς τους «άλλους», που του πέρασαν για γνώση οι ψευτο-διδάσκαλοι = ψευτο-προφήτες = οι γεωργοί του σπόρου της αυτοκατάρας σας, οι ποιμένες λύκοι της παιδείας των Σοδόμων σας, η φωτιά ενός θεού που καταριέται την ύπαρξη των μη Εβραίων.

Άνθρωποι Άνθρωποι !!! ξυπνάτε από την λήθη της μαρμαρωμένης σας Ανθρωπιάς· θεοί εστέ Χριστοί εν Ονόματι Κυρίου.....

Ο πάπας και ο πατριάρχης σας δεν είναι σε αυτά τα πρόσωπα, αλλά στο πνεύμα των προσώπων Αυτών σταυρώνουν την Αγία Εκκλησία της Αγάπης των Ελλήνων του Ιησού Χριστού....
Ουαί !!! σπέρνετε ουαί τυφλοί!

Ουαί και εγώ σας λέγω· αυτόν τον θεό προσκυνάτε για θεό σας, και τον Πατέρα τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα σοδομίζετε εσείς οι προσκυνητές της κατάρας σας και της κατάρας των παιδιών σας· ο Ιούδας Άγιος διακόνησε το θέλημα του Ιησού Χριστού· εσείς όμως άγιοι ...ορθόδοξοι εβραίοι.....τι είστε στα μάτια του Θεού του Κολοκοτρώνη; τι είστε στα μάτια των Αγίων Ελλήνων Σπαρτιατών;

Ο έχων ανθρωπιά ας δει, ο έχων ώτα ακουέτω.....ο τριγμός των οδόντων των παιδιών σας που χαρίζετε για ελευθερία στην σκλαβιά τους... αιώνια κόλαση στην αθάνατη ψυχή σας θα είναι... με φωτιά των ίδιων των παιδιών σας... σπορείς της κατάρας και του θανάτου, των Ελληνόψυχων Αγίων ψυχών τους.


Ιωάννης,
Έλλην Βασιλεύς της Αγίας Εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

αμήν αμήν αμήν......
μετανοείτε !

Φωτιά έρχεται στην Ελλάδα, Ουράνια δικαιοσύνη· και ο Θεός θύμωσε πολύ! με όσους δεν θύμωσαν με την αποστασία και τον αφανισμό της Ελλάνιας Αλήθειας.
ουαί!