Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ...

Έπεσε και η μάσκα του Σεραφείμ, που αναθεμάτιζε τον Οικουμενισμό, αλλά όμως δεν αναθεμάτιζε ούτε τον οικουμενιστή Βαρθολομαίο, ούτε τον οικουμενιστή Ιερώνυμο, ούτε τους υπολοίπους οικουμενιστές της Ιεράς Συνόδους και Μητροπολίτες και γενικά ΟΛΟΥΣ… αφού όλοι έχουν προδώσει τον λαό. Στην κατηγορία των προδοτών ανήκουν και όσοι σιωπούν στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού.

Η εικόνα τα λέει όλα· για τους ελαχίστους Έλληνες που ήλπιζαν σε κάτι καλό από τον Σεραφείμ, ας ξυπνήσουν έστω και αργά.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ !

ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.  

ΑΠΌ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ….:

Άρθρο του blog ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 9 Δεκεμβρίου 2013 για τον Σεραφείμ:

Φωνάζει ο Σεραφείμ μητροπολίτης Πειραιώς και λέει θα αφορίσει όσους βουλευτές ψηφίσουν τον νόμο για την συγκατοίκηση ομοφυλόφιλων ζευγαριών, φωνάζει και λέει ότι δεν υπάρχει τρίτο φύλο για την Ορθοδοξία,
αλλά δεν φωνάζει για τους ομοφυλόφιλους που ντύθηκαν ιερείς,
ούτε φωνάζει για αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την παιδεία των Ελλήνων, δηλαδή την Ιεραρχία.... 
Κι εσείς λέτε "να κάποιος που τα λέει", και δεν βλέπετε πόσο γλυκά και με στολισμένα άμφια μας προδίδει.
Κι ούτε είδατε ότι μήνες τώρα φωνάζει ο γέροντας Ιωάννης και τελικά ο Σεραφείμ τρέχει από πίσω μπας και ξυπνήσετε (από το κήρυγμα του γέροντος Ιωάννη) και λέει το ένα δέκατο μιας αλήθειας για να παραμείνει ο ελληνικός λαός στην σκλαβιά του και να μην ξυπνήσει από το κήρυγμα του Ιωάννη.
Φωνάζει και κατηγορεί ο Σεραφείμ τους μασόνους, και δεν μιλά όταν ο Ιερώνυμος φωτογραφίζεται με μασόνους. 
Φωνάζει ο Σεραφείμ για τον παναιρετικό οικουμενισμό, αλλά ακολουθεί τον μεσσία των εβραίων Βαρθολομαίο και ελληνική εκκλησία που συμμετέχει στον οικουμενισμό.
Φωνάζει και λέει ο Σεραφείμ ότι μασόνοι μας κυβερνούν, αλλά δεν λέει ότι η Εκκλησία τους ορκίζει...

Ξυπνάτε Έλληνες, στάχτη στα μάτια ρίχνει ο Σεραφείμ... από την ίδια κουτάλα τρώει κι αυτός, όπως όλοι οι Ιεράρχες προδότες. Σκλάβους μας θέλει όπως όλοι όσοι σιωπούν στο έγκλημα.

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΙΑ ΣΤΑΝΗ ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΠΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! 

Άρθρο του blog ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 5 Δεκεμβρίου 2012 για τον Ιγνάτιο: (http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8985.html )


 ****************

ΕΔΩ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ:


ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...
Εν αρχή ην η Αγάπη, ο Λόγος.
Και η αγάπη είναι η ανθρωπιά του Α και του Ω άνθρωπέ μου.
Και η ανθρωπιά ο Χριστός μας.
Και του Χριστού μας η ψυχή ο Πατέρας Θεός εαυτός ...
της εικόνας Του και της ουσίας της φύσης σου άνθρωπέ μου.
Και τα πάντα τους είναι ο ενσαρκωμένος Λόγος, που δια της θελήσεως του ανθρώπου προς τα θεοδώρητα Ορθόδοξα Μυστήρια, ο Λόγος γίνεται ένα με την σάρκα και το αίμα Του ως Εν... ως δύο σταγόνες νερό γίνονται μία, έτσι και τον ζεύγος ευαγγελίζεται δια του Ιησού Χριστού και μεταμορφώνεται σε μία του θεού ψυχή... χρηστή.

Ως ο δικέφαλος αετός της ουράνιας στην γη βασιλείας μαρτυρεί τον ευαγγελισμό των ανθρώπων, με τις εφτά πύλες της Αγίας ορθής εκκλησίας του Κυρίου....

Ο άνθρωπος από μισός θνητός... ολοκληρώνεται στο είναι της υπάρξεώς του, ως Τέλειο ο Θεός τον έπλασε να ζει ... Ορθόδοξα, Ελληνικά, και Αιώνια, ως ο Χριστός με την πανάγια Εύα Του.

Όπως ήταν ο άνθρωπος πριν το μήλο της γνώσης της κατάρας του αντίχριστου πάπα σατανά μας χωρίσει από το Φως του Ιησού Χριστού, Ελλάδα μου.Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πένητων Ελλήνων 

*********

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, "ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"!!!!