Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ


Μετά τα τελευταία γεγονότα του πολέμου της Συρίας, και μετά από συνεχείς προειδοποιήσεις αδερφοσύνης και αγάπης του ελληνικού λαού, δυστυχώς οι Έλληνες αδρανούν και ακολουθούν τους αντίχριστους που κυβερνούν τον τόπο και οδηγούν τον λαό στον αφανισμό, πνευματικό και υλικό.

Κι ενώ είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της Ιστορίας, παρακολουθούν την Ιστορία ως θεατές σε πολεμικό έργο κινηματογράφου με ήρωες κάποιους άλλους. Έφτασε η ύστατη στιγμή λοιπόν, όπου περνάμε στην φάση του πολέμου. Τόσα χρόνια ο πόλεμος ήταν οικονομικός, πολιτισμικός, πνευματικός, και τώρα απ’ ότι όλα δείχνουν έρχεται και η οδός των όπλων.

Δεν είναι ανάγκη να περάσουμε την οδό των όπλων για να αδερφοθούμε. Δυστυχώς όμως, τονίζω και πάλι, ο φθόνος και η διχόνοια που επικρατεί στον ελληνικό λαό δείχνει την αμετανοησία του και την ανικανότητά του να ορίσει ένα λαμπρό μέλλον μακριά από όλα τα αντίχριστα συστήματα και ιδεολογίες, που φέρουν οι ανάξιοι και προδότες των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας ιεράρχες και πολιτικοί. Αυτοί που το μόνο που κάνουν είναι να κρατούν τον λαό κοιμισμένο και διαιρεμένο, μακριά από την Αλήθεια και τον δρόμο της σωτηρίας του, πνευματικής και υλικής.

Τεράστια ευθύνη φέρουν για την σημερινή κατάντια των Ελλήνων οι ιεράρχες του, ως προδότες της ουράνιας βασιλείας επί της Γης. Πρόδωσαν τον ελληνικό χριστό λαό και διδάσκουν στον ελληνικό λαό για θεό τους τον Καίσαρα. Θεοποίησαν μιαν άλλη αγία τριάδα: το χρήμα, την δόξα και την σαρκολατρεία. Μας πούλησαν ως πρόβατα στο κράτος του αντιχρίστου και ως νέοι ιούδες έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι στον τουρκο-εβραίο Καίσαρά τους.

Την 1η Δεκεμβρίου του 2014 δόθηκε στον ελληνικό λαό η Ερμηνεία των Προφητειών που θα δείτε παρακάτω.  Το καλοκαίρι που μας πέρασε, και πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιουλίου 2015, δόθηκε στον ουρανό του διαδικτύου όλου του κόσμου η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ( εδώ το εν λόγω video: https://www.youtube.com/watch?v=ZJAJwb1lRmw ) προς τον ελληνικό λαό.

Από εδώ και στο εξής διάστημα ας μεταδοθεί το μήνυμα της αδερφοσύνης μας και της μετανοίας μας. Ο χρόνος της προδοσίας τελείωσε.


ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ