Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.....


Προδότες της πίστεως ο νέος υπουργός εσωτερικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος μάλιστα είναι και Χριστιανός ορθόδοξος, αλλά και ο αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής ορθοδόξου εκκλησίας, Ιερώνυμος.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφτηκε στις 5/10/2015 τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο , και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του στο να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για την καταπολέμηση όπως τόνισε της γραφειοκρατίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αντί να πει στον Κουρουμπλή ένα βροντερό ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,ένα ΌΧΙ το οποίο έλεγαν και λένε εδώ και χρόνια άγιοι γεροντάδες ,μοναχοί εντός και εκτός Αγίου όρους , ορθόδοξοι σύλλογοι, θεολόγοι , και χιλιάδες χριστιανών ορθοδόξων , του έλεγε για την στήριξη της εκκλησίας στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς , και για τρόπους ανακούφισής του ταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού που σε λίγο ετοιμάζεται να οδηγήσει ολοκληρωτικά στην αγκαλιά του αντιχρίστου 666 χάριν της ειρήνης και της ευημερίας δια μέσου της παναιρέσεως του οικουμενισμού, και δια μέσου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του αντιχρίστου 666.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΑ  ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.


 

ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ,ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ.....ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΣΑΦ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣΑΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα με τον Καίσαρα, και με όλους τους αντιχρίστους, αφού εξυπηρετεί και βοηθάει να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταία χρόνια σιωπούν, ενώ μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν πρωτοπόροι στον αγώνα κατά της ηλεκτρονικής σκλαβιάς του αντιχρίστου 666.

Αυτή η σιγή ιχθύος που κρατούν βοηθάει εξίσου στο να προχωράνε οι αντίχριστοι τα σχέδια τους. Ελάχιστοι αντιστέκονται δυναμικά.

ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ έχουν γίνει ένα με τους Μασόνους που έχουν κατακλύσει την Ελληνική βουλή, με τους λάτρεις του ΣΑΤΑΝΑ, με τους Εβραίους σιωνιστές, τους σταυρωτές του κυρίου ημών Ιησού Χριστού που αναμένουν τον μεσσία τους τον αντίχριστο 666 και εργάζονται αιώνες για να το καταφέρουν, και τα τελευταία χρόνια Ιερώνυμε εσύ και οι προκάτοχοί σου είστε οι καλύτεροι βοηθοί τους προς τον σκοπό αυτό, αφού κρατάτε του ορθοδόξους Χριστιανούς κοιμισμένους και μέσα στην πλάνη του καθησυχασμού για να μην χαλάσει η βόλεψή σας.

Διώξατε τους πιστούς από την εκκλησία με τα σκάνδαλά σας, την φιλαργυρία σας, τις αιρέσεις σας.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ…..ΩΣ ΠΟΤΕ ;

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ, γιατί ενώ ο Τριαδικός Θεός σας έδωσε το ύψιστο αξίωμα της ιεροσύνης για να σώζετε ψυχές και να τις οδηγείτε στον παράδεισο, εσείς τις οδηγείτε στην αιώνια κόλαση.

Τέλος, κρίμα και για όσους Έλληνες Χριστιανούς ορθοδόξους ψήφισαν άθεους και μασόνους για τους σώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ !!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !!!

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΒΕΛ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO