Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥΕλλάς Ελλήνων ???
Ελληνικός λαός σε απόγνωση.
Ελληνικός στρατός σε διάλυση.
Πολιτικοί προδότες, Ιεράρχες προδότες, Στρατιωτική ηγεσία προδότες, εισαγγελείς προδότες.......... Ελληνικό Σύνταγμα, άρθρα και νόμοι καταπατιούνται. Κανόνες Ορθόδοξης Εκκλησίας αγνοούνται.
Βγήκε όλη η αλήθεια τους στα μάτια των Ελλήνων.
Η οργή του ελληνικού λαού γιγαντώνεται.
***


Ελληνικέ λαέ θυμήσου: Οι ιστορικές ήττες του Βυζαντίου έπονταν όταν οι ίδιοι οι Έλληνες πρόδιδαν τις θεμελιώδεις αρχές πάνω στις οποίες στηριζόταν η αυτοκρατορία τους. Αυτές οι μεγάλες αρχές ήταν απλές, και τις γνώριζε από κούνια κάθε Έλληνας τότε:


1. να μείνει πιστός στον Θεό, στους αιωνίους Νόμους Του που τηρούνται μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, και

2. να βασίζεται άφοβα στις εσωτερικές παραδόσεις και δυνάμεις.


Επί αιώνες οι αυτοκράτορες, περισσότερο ή λιγότερο σοφοί, πατριάρχες και ποιμένες, όταν αντιμετώπιζαν την αναπόφευκτη ανάγκη μιας ιστορικής επιλογής, γνώριζαν ότι η τήρηση αυτών των δύο κανόνων αποτελεί εγγύηση ζωής για το κράτος τους.
Τώρα ελληνικέ λαέ, την ύστατη στιγμή, που υπάρχει η αναπόφευκτη ανάγκη της ιστορικής επιλογής η τήρηση των δύο αυτών κανόνων είναι επιβεβλημένη !!!!!!!!!!!!!!!
***


Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι βασιλεύουσα, το ανώτατο βασίλειο επί Γης. Για αυτό άλλωστε ορκίζει τους πολιτικούς. Ενωμένη η ορθόδοξη εκκλησία έχει την δύναμη να διατάξει τον στρατό να συλληφθούν οι προδότες, οι κλέφτες.


***
Το παρόν και το αύριο της Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην βούληση των Ελλήνων, αφού όλες οι κεφαλές μας πρόδωσαν.

Υπάρχει όμως και Χριστός που στηρίζει τους Έλληνες, και ένα μόνο ζητά: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ !!!! Καιρός μετανοίας, καιρός αγάπης Ελλήνων και αδερφοσύνης !


Και όλοι μαζί να απαιτήσουμε να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία και να εφαρμόσει τους Νόμους ! Όποιος Ιεράρχης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ελληνικού Λαού, ως βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και με βάση τους Κανόνες Λειτουργίας της Εκκλησίας, έχουμε το δικαίωμα να τους καθαιρέσουμε αμέσως ! Αρκεί και ένας καλόγερος να κρατήσει Ορθοδοξία. Εκκλησία είναι κλήρος και λαός.


Η αγάπη του λαού, το θέλω του Θεού !
Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, ας γίνουμε Ένα, μια Φωνή.


Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΣ Ή ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ !!!!!!!!!!!!