Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται όλο και περισσότερο φήμες για αποσταθεροποίηση της Ελλάδος. Οφείλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα προς αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο. 

Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα: 1. Γιατί να γίνει αποσταθεροποίηση και σε τι θα ωφελούσε ποιους; 2. Είναι εφικτό να γίνει και με ποιον τρόπο;

Στο πρώτο ερώτημα έχουμε τα εξής δεδομένα: α. τελευταίως κάποιοι πολιτικοί μιλούν για ενδεχόμενη αλλαγή συνόρων και συρρίκνωση της Ελλάδος, β. υπάρχει το θέμα εκμετάλλευσης ή συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου που εγείρουν διάφοροι σε βάρος της Ελλάδος, γ. ο ελληνικός λαός μεθοδευμένα εξαθλιώθηκε με μέτρα μνημονίων, τα οποία παρόλο που είναι αντισυνταγματικά και παράνομα, εντούτοις εφαρμόζονται, δ. είναι ίσως η μόνη οδός κάμψης του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων, ε. ο ελληνικός λαός κτυπήθηκε και στο πνευματικό πεδίο με ποιμένες που δεν ακολουθούν Χριστό, αλλά χρυσό και με παιδεία ανθελληνική κι αντίχριστη, στ. αν εξετάσουμε το θέμα θεολογικά σήμερα η Ελλάς είναι Σόδομα και Γόμορρα…   



Στο δεύτερο ερώτημα έχουμε τα εξής δεδομένα: α. οι οικονομικές περικοπές έχουν εξαθλιώσει τον ελληνικό στρατό, β. η χώρα γέμισε παράνομους μετανάστες τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι ήδη αριθμούν μερικά εκατομμύρια και η ιδεολογία τους όπως και η κουλτούρα τους είναι αντίθετη με την δική μας, και λόγω των διδαγμάτων της θρησκείας τους όχι μόνο δεν μπορούν να αφομοιωθούν από την ελληνική κοινωνία, αλλά όπως ομολογούν μάλλον θέλουν το κακό μας. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι σε πρόσφατη πορεία μεταναστών στην Θεσσαλονίκη υψώθηκε η σημαία των τζιχαντιστών, που ως γνωστόν υποκινούνται από τους Τούρκους, γ. τα λεγόμενα hot spots είναι τοποθετημένα σε κάθε μεγάλη πόλη στις εξόδους της, ενώ πάμπολλοι μετανάστες είναι διασπαρμένοι εντός πόλεων, δ. δεδομένου του περσινού δημοψηφίσματος, όπου όλες οι ηγεσίες έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο ενάντια στην θέληση του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας το ΝΑΙ στην Ευρώπη, μάλλον δεν είναι στο πλευρό του λαού και δεν υποστηρίζουν το δίκαιό του, ε. εδώ λαμβάνουμε υπόψη ως δεδομένο και τα προφητικά λόγια των Πατέρων προφητών που μίλησαν για πολιτειακή ανωμαλία και εισβολή των Τούρκων, στ. αποδείχτηκε ότι οι ΜΚΟ κάνουν τα πάντα για να πείσουν τους μετανάστες που ήρθαν τους τελευταίους μήνες να μείνουν στην Ελλάδα και ζ. όταν μπλοκάρουν δρόμους και ό,τι άλλο οι μετανάστες ουσιαστικά δοκιμάζουν τις αντοχές του λαού.  

Τώρα που θέσαμε επί τάπητος τα περισσότερα δεδομένα, μπορεί κάποιος να εξάγει συμπεράσματα. Έχουν επίσης βγει στο φως της δημοσιότητας κάποια σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, όπως το σχέδιο «Μπουλγκράβια», το σχέδιο ανεξάρτητης δυτικής Θράκης με μέρος της ανατολικής, το σχέδιο για μεγάλη Αλβανία, κλπ. Επίσης, έντονα τους τελευταίους 15 μήνες κυκλοφορεί η φήμη ότι ήδη εντός Ελλάδος βρίσκεται τουρκικός στρατός με πολιτικά που περιμένει το σύνθημα !

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα; Με βάση των παραπάνω δεδομένων μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι ναι μπορεί να γίνει εύκολα αποσταθεροποίηση και θα ωφελούνταν πολλοί, εκτός φυσικά των Ελλήνων. Το συμπέρασμα είναι προς το παρόν σε θεωρητικό επίπεδο, παρόλο που κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου θα γίνει κάποια νύκτα ξαφνικά.

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Όπως και να έχει το θέμα θα πρέπει οι Έλληνες επιτέλους να ενωθούν ενάντια στον κοινό εχθρό, τον αιώνιο εχθρό του πνεύματος των Ελλήνων.