Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ; 
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!

***

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΞΩΘΕΙΤΕ....Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.....

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 53 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ 13/12/2012 ΣΤΟ EUROGROUP ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ 666.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ......ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.  

Δυστυχώς οι κυβερνώντες ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου, και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας, αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία, η δυνατότητα αγοράς τροφίμων, η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες. 

ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13.....

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Ή το όνομα του θηρίου Ή τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17. 


“Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς ( χι - ξι - στίγμα = 666 )” Αποκάλυψη 13:18. ***

Κάρτα του Πολίτη - KONTRA Channel 14/5/2011/ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ! Δείτε επίσης το μπλογκ: http://neataksi.blogspot.gr/2012/12/53.html για επιπλέον ενημέρωση.