Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ !!!



Είναι να τρελαίνεται κανείς!!! Αρχικά, νομίζαμε ότι επρόκειτο περί κακόγουστου αστείου, όμως είναι αλήθεια! Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ «ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» για την απελευθέρωση της πόλης!!!

Ποιοι είναι οι "Ναϊτες Ιππότες";;; Συνεχιστές, λέει, των γνωστών Ναϊτών Ιπποτών του Ναού της Αναστάσεως των Ιεροσολύμων, για τους οποίους υπάρχει πληθώρα σκοτεινών σημείων!

Είναι ή συνδέονται με την Μασωνία;

Φυσικά! Μάλιστα, θεωρούνται ως ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ των σύγχρονων Τεκτόνων!!!

Τα λεγόμενα "Ροδοσταυρικά" και "Ναϊτικά" τάγματα, "γέννησαν" τους "Πεφωτισμένους" και εδραίωσαν τους Μασώνους, κάτω από την καθοδήγηση των Σιωνιστών!!!

Και αυτούς ευλογεί (!!!) ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με τους οποίους έχει ΗΔΗ συναντηθεί και στο Φανάρι!!!





ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.... να και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος....

Μονοφυσίτες

Με την γενική ονομασία «Μονοφυσίτες» εννοούμε ένα πλήθος θρησκευτικών ομάδων με μικρές δογματικές διαφορές αναμεταξύ τους. Το μεγαλύτερο λάθος της διδασκαλίας τους- εξ ου και η ονομασία τους- είναι πως ο Χριστός είχε μια φύση, την θεϊκή. Αυτό διότι κατά την ένωση της θείας με την ανθρώπινη φύση- όπως υποστηρίζουν- υπερτέρησε η πρώτη και ούτε λίγο ούτε πολύ «απορρόφησε» την δεύτερη.

Αυτήν την αυθαίρετη θεωρία επινόησε ο Αρχιμανδρίτης Ευτυχής τον 5ο αιώνα παρασύροντας μαζί του στην πλάνη πολλούς ακόμη (π.χ. Σεβήρος, Διόσκορος κλπ.).

Η 4η Οικουμενική Σύνοδος καταδίκασε αυτήν την αίρεση. Η απόφαση επικυρώθηκε με το γνωστό θαύμα της Αγίας Ευφημίας.

Δυστυχώς πολλοί αποκόπηκαν από την Εκκλησία μένοντας έως τώρα στην πλάνη και παραδεχόμενοι μόνον τις 3 πρώτες Συνόδους. Φυσικά όποιος δεν αποδέχεται μέρος τις αληθείας την αρνείται ολόκληρη. Απόγονοι αυτών είναι οι Κόπτες, Συριάνοι, Ιακωβίτες, Αρμένιοι, Αιθίοπες κ.α.








Υπάρχουν πλήθος παραδειγμάτων στα συναξάρια όπου αποδεικνύεται μέσα από την αγιοπνευματική ζωή των Αγίων μας πως οι διδασκαλίες όλων αυτών των ομάδων είναι αντίθετες προς την Αλήθεια της Εκκλησίας του Χριστού.