Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ;;;


ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.....Срочно!! Смотреть всем!! Святые старцы о нашем времени.- Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ...ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ"ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ"
( ΕΝΤΟΛΗ 311 )....ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΒΙΚΤΩΡ ΚΡΙΣΤΕΝΓΚΟ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007.......ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ :  ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2025 , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΩΣΟ ΥΠΗΚΟΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΑΝΟΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

( Με Ελλήνική μετάφραση )...ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ..... 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ, Ή ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....
ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ666 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

ΜΕΤΑΝΟΙΑ..ΜΕΤΑΝΟΙΑ..ΜΕΤΑΝΟΙΑ..  


ΠΗΓΗ:  http://neataksi.blogspot.gr/