Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ



ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Oι Αγιορείται έστειλαν ως αντιπρόσωπό τους, τον ηγούμενο της Χιλανδαρίου να συμμετάσχη στο Πανθρησκειακό εορτασμό του βασιλιά και της βασίλισσας, με την παρουσία του ... Αχυρένιου της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ του Βελιγραδίου  των Μουσουλμάνων, του Ραβίνου της Εβραϊκής κοινότητας στη Σερβία Isak Asiel, και Παπικών με επικεφαλής τον Αποστολικό Νούντσιο Orlando Antonini.

Και εις ανώτερα Αγιορείτες στα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Οικουμενιστικά βήματά σας....Να φανήτε αντάξιοι του Αρχιαιρεσιάρχη προϊσταμένου σας!!!!

Οι πρίγκηπες εόρτασαν...

Oικουμενιστικά

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος ΙΙ και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας γιόρτασαν τον προστάτη της βασιλικής οικογένειας, Άγιο Ανδρέα, στο Βασιλικό Παλάτι του Βελιγραδίου.
Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέα από τον Πατριάρχη Ειρηναίο, τον επίσκοπο Šumadia Ιωάννη και κληρικούς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στη Θεία Λειτουργία ανάμεσα σε πολλούς άλλους παραβρέθηκαν ο ηγούμενος της Ι. Μ. Χιλανδαρίου, Μουσουλμάνοι, ο Ραβίνος της Εβραϊκής κοινότητας στη Σερβία Isak Asiel, και Παπικοί με επικεφαλής τον Αποστολικό Νούντσιο Orlando Antonini.


ΠΗΓΗ: http://661691.blogspot.gr/2012/12/isak-asiel-orlando-antonini-o-sumadia.html


Σημ: η μόνη μονή που αντιμάχεται τον παναιρετικό οικουμενισμό είναι η Μονή Εσφιγμένου, όπου ηγούμενος είναι ο γέροντας Μεθόδιος, ο οποίος και πολεμάται εδώ και καιρό, τόσο ο ίδιος όσο και η μονή.