Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!! ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!

Στην εποχή που ζούμε, όπου η εξουσία της Γης είναι στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων, και που με οδηγό τους το απάνθρωπο, ρατσιστικό αντίχριστο Ταλμούδ τους διευθύνουν τις ζωές των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα έχουμε ανάγκη ως άνθρωποι να ακούμε λόγους αφύπνισης, λόγους σοφίας, λόγους ανάστασης όχι μόνο για την σωτηρία της ψυχής μας, αλλά και για την ανάσταση του έθνους μας· γιατί εμείς οι Έλληνες καλώς ή κακώς είμαστε υπεύθυνοι για τον πλανήτη. Εμείς επιτρέψαμε να φτάσει ο πολιτισμός στον πλανήτη στα σημερινά χάλια, όπου κυριαρχούν τα απάνθρωπα ιδεώδη των κανόνων του Ταλμούδ, όπως το «μόνο οι Εβραίοι είναι άνθρωποι, και όλοι οι άλλοι είναι ζώα με ανθρώπινη μορφή που υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους». Αυτό δεν γίνεται σήμερα; Όλοι μας υπηρετούμε την χρυσή αγελάδα των Εβραίων που είναι το χρήμα. Το αίμα μας δίνουμε σε υλικό πεδίο. Και όχι μόνο στο υλικό, αλλά και στο πνευματικό πεδίο, όπως χαρακτηριστικά λέει το Ευαγγέλιο «οι κληρικοί θα γίνουν οι ασεβέστεροι όλων»· δεν το βλέπουμε αυτό σήμερα; Δεν βλέπουμε τους ιεράρχες να μας οδηγούν στην πανθρησκεία; Δεν τους βλέπουμε να έχουν ως θέοση την ομοφυλοφιλία, βασική διδασκαλία του Ταλμούδ, και ως υπεύθυνοι αυτοί για την παιδεία μας, μας την πλασάρουν ως μόδα, είτε στα σήριαλ στην TV είτε ως πράξη προτεινόμενη; Και πόσα άλλα αίσχη....


Παρόλο που η κατάσταση στον πλανήτη να έχει ξεφύγει τελείως από την Ανθρωπιά, εμείς οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Πώς όμως να επιλέξουμε μέσα σε αυτή την καταχνιά; Ο Χριστός δεν μας έχει αφήσει μόνους. Υπάρχουν και οι απεσταλμένοι Του ανάμεσά μας, που μας αφυπνίζουν, μας μιλούν λόγους αληθείας, μας κηρύττουν την Αλήθεια και επιπλέον μας φωνάζουν τους νόμους της αγίας του Θεού Βασιλεύουσας Εκκλησίας στην Γη. Νόμους που αν εφαρμοστούν, ούτε πείνα θα υπάρχει, ούτε δυστυχία, ούτε άγχος, ούτε τίποτα απ' όσα μας καταδυναστεύουν τώρα. Αυτά μας τα κρύβουν οι σημερινοί ιεράρχες που οδηγούν εμάς τα πρόβατα στην διχόνοια και στην κόλαση.

Όχι! Δεν είναι έτσι, δεν πρέπει να είναι έτσι. Ανάμεσα σε αυτούς που μας αφυπνίζουν, υπάρχει και ο γέροντας Ιωάννης, ο εκ πενίας βασιλεύς, για τον οποίον έχουν μιλήσει πολλοί άγιοί μας και πατέρες και προφήτες στο παρελθόν ότι θα ερχόταν. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν πόλεμοι με σφαίρες, μάχες, σκοτωμοί για να κάνουμε παράδεισο την Ελλάδα και την Γη. Αρκεί να ακούσουμε τον Λόγο που σε βγάζει από την λήθη (=αλήθεια), να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας έριξαν και να ζητήσουμε όλοι μαζί αδερφωμένοι να εφαρμοστούν οι Νόμοι της Βασιλεύουσας Εκκλησίας στην Ελλάδα μας. Είναι νόμοι που μας έκρυβαν οι ιεράρχες για να είμαστε υποταγμένοι σε αυτούς. Όμως ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος και ελεύθερος είναι όταν έχει το δικαίωμα της επιλογής γνωρίζοντας και τις 2 όψεις των πραγμάτων: την Αλήθεια της Ανθρωπιάς και την αλήθεια των δούλων που μας θέλει το αντίχριστο σύστημα, αυτήν που μέχρι τώρα όλοι μας γνωρίσαμε καλά, μιας και ζούμε υλικά και πνευματικά μέσα σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Η Αλήθεια της Ανθρωπιάς είναι αυτή που μας γνωρίζει με τον εαυτό μας, μας μαθαίνει ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε, μας μαθαίνει την αθανασία και μας κρατά μακριά απ’ ότι βλάπτει τον άνθρωπο. Στις μέρες μας που όλοι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε επιτέλους την Δικαιοσύνη να έρχεται, όλοι μας ψάχνουμε τον Χριστό σαν ελπίδα σωτηρίας. Δεν είμαστε μόνοι, ποτέ δεν ήμασταν. Τώρα ζοριστήκαμε και ψάχνουμε. Ας ακούσουμε λοιπόν λόγους αφύπνισης και ας ζητήσουμε να γίνει ο παράδεισος στην Γη, κι όλα είναι έτοιμα. Ο Ουρανός περιμένει την απόφασή μας….


Λόγος αφύπνισης του ιωάννη, λόγος των αοράτων γυμνών ασκητών του αγίου όρους προς εμάς, τους υιούς του Φωτός:




Και σάλπισε ο Λόγος και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη. Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά. Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.