Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ!!!

Δεν είναι τα οικονομικά θέματα που κάθε μέρα πρήζουν τους Έλληνες τα ΜΜΕ.
Ούτε τα πολιτικά ζητήματα που επίσης κάθε μέρα πρήζουν τους Έλληνες τα ΜΜΕ.
Γιατί γίνονται όλα σήμερα; Γιατί βλέπουμε τούμπες, κωλοτούμπες, παράνομους μετανάστες, προδοσίες, κι ό,τι άλλο ανίερο; Μα… είναι για την επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων. Όπως λέει το Ταλμούδ, ιερό βιβλίο των Εβραίων, «στον νέο κόσμο που έρχεται οι χριστιανοί δεν έχουν καμία θέση»! Όπως λένε και οι μουσουλμάνοι «η Σαρία είναι πάνω απόλα και θα την επιβάλλουμε παντού». Όπως λένε και στις μασονικές στοές «εργαζόμαστε για να φτιάξουμε έναν καλύτερο νέο κόσμο». Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας λένε ότι πιάστηκαν από κλιμάκια της ΕΥΠ μουσουλμάνοι μάλλον πράκτορες και εξτρεμιστικά στοιχεία που σχεδίαζαν (ή σχεδιάζουν;;) κτυπήματα στην Ελλάδα. Επίσης, η παιδεία της ομοφυλοφιλίας, της υποταγής της γυναικός ως σκεύος μόνο για σαρκικές ηδονές και διαιώνιση του είδους, η διαστρέβλωση των διδαγμάτων των αρχαίων μας προγόνων και των αγίων μας είναι στην πρώτη γραμμή… όλα όσα δηλαδή αντί να οδηγούν τον άνθρωπο στην ανύψωση και στην θέοση, τον οδηγούν στην πλήρη καταστροφή του ως γέννημα σατανά και όχι Θεού.


Αν τα συνδυάσουμε αυτά παίρνουμε τις απαντήσεις μας για όλα τα θέματα, με λίγες επιπρόσθετες γνώσεις: Η Ελλάς βρίσκεται υπό διωγμό. Ακόμα ο πληθυσμός ονομάζεται «ορθόδοξος», παρόλο που λίγοι γνωρίζουν τι είναι πραγματικά η Ορθοδοξία, καθότι και οι ιεράρχες έχουν προδώσει τον λαό και ο λαός δεν έχει ενδιαφερθεί να μελετήσει και να μάθει και επίσης, τα ΜΜΕ προβάλλουν κάθε τι αντίχριστο. 
Οι ταλμουδιστές χρησιμοποιούν το ισλάμ για να ισοπεδώσουν όλους τους λαούς και να επιβάλλουν την νέα τάξη τους. Οι τζιχαντιστές παίζουν πρωταρχικό ρόλο, υποστηριζόμενοι από τους Τούρκους και τους Αμερικακούς, όπως αποδείχτηκε. Ο Πάπας επίσης ονειρεύεται και αυτός τον νέο κόσμο που έρχεται. Τα 3 θηρία της Αποκαλύψεως του Ιωάννη ενωμένα επιτίθενται κατά της ανθρωπότητας: Ο Παπισμός, ο Μωαμεθανισμός, και το σύστημα του ηλεκτρονικού φακελώματος. Βλέπετε καθημερινά τους ιεράρχες να συμμετέχουν σε συνέδρια πανθρησκείας, ακόμα και ο Πατριάρχης χάρισε το «ιερό κοράνι», όπως το αποκάλεσε. Αυτά όλα δείχνουν το μέγεθος της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Και επειδή ακόμα δεν το έχετε καταλάβει το σκηνικό πλήρως συνέλληνές μου, θα το πω απλά:

ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.


ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

Καθημερινοί βιασμοί σωμάτων και ψυχών έρχονται στο φως δείχνοντας μας την ποιότητα της νέας τάξης. Μια τάξη που θα σου βάλει το μαχαίρι στον λαιμό και θα σε ρωτήσει εσένα τον πεινασμένο: ψωμί ή θάνατος; Ή αλλιώς: θες να έχεις να τρως αλλά θα μας υπηρετείς ή θες να πεθάνεις; 

Κι αν ακόμα δεν έχεις επιλέξει συνέλληνά μου, απότι φαίνεται το μαχαίρι είναι πολύ κοντά….

Δεν μας ξέχασε ο Θεός όμως. Μέσα στον κακό χαμό υπάρχει και ο άνθρωπός Του, με εντολή να αναστήσει την Ελλάδα και να κάνει τον παράδεισο επί της γης.

Όσοι πιστοί Έλληνες προσέλθετε στον μόνο Δεσπότη Κύριό μας Ιησού Χριστό, οι υπόλοιποι έξω από την Ελλάδα.