Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»
Δ. Σολωμός


Το σύστημα βρίσκεται σε πανικό μετά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων με τα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Τι να κάνουν για να μειώσουν αυτή την ορμή του θυμωμένου ελληνικού λαού; Βάλθηκαν να πουν ότι ήταν 90 και 140 χιλιάδες στην αρχή· δεν πέρασε. Μετά άρχισαν να μειώνουν και να προσβάλλουν τους Έλληνες που παρεβρέθηκαν· δεν πέρασε. Μετά βγήκε ο Κοτζιάς και δήλωσε ψέματα και ότι θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και λοιπά προδοτικά· δεν ίδρωσε τα αυτί μας. Κάποιοι είπαν για Δημοψήφισμα· μα καλά, θα κάνουμε δημοψήφισμα για κάτι που είναι δικό μας;

Ώσπου ξαφνικά για να αποπροσανατολίσουν τον λαό έβγαλαν ένα σκάνδαλο στην φόρα, το σχετικό με την NOVARTIS· έπεσε σύρμα και στα παπαγαλάκια και ξεκίνησε η πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αλλά βλέπεις ελληνικέ λαέ, είναι τόση η τρομάρα τους που ξεκίνησε το σύστημα να κάνει και κάτι άλλο, ακόμα πιο προδοτικό… Θα κάνω πρώτα μια μικρή εισαγωγή, για να νοήσεις Έλληνά μου το βάθος του θέματος. Ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος, όπως και ο Πατριάρχης έχουν ισόβιες θέσεις. Με άλλα λόγια αν δεν (πεθάνουν) κοιμηθούν, δεν αντικαθίστανται. Σκέψου τώρα ότι έχουν μπει στην διαδικασία να παραιτηθεί ο Ιερώνυμος, μπας και ησυχάσει ο λαός. Ήδη πλέκουν εγκώμιο για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Κι αν ο λαός δεν «φάει» το παραμύθι, θα πλέξουν εγκώμιο για κάποιον άλλον ή να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν!


Θέλω να επισημάνω την προσοχή σας συνέλληνές μου σε αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω. Πώς κρίνουμε αν ένας ιεράρχης είναι άξιος να υπηρετήσει τον λαό; Θα πρέπει να εξετάσουμε αν Ορθοδοξεί. Αν είναι υπηρέτης της Αλήθειας του Χριστού και του λαού. Τι κάνει στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια. Να έχετε πάντα στον νου σας ότι στην Ορθοδοξία δεν υπάρχει προσωπολατρεία.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

Ο Ιερώνυμος δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει το βιβλίο των θρησκευτικών που τελικά διδάσκεται, ούτε και έκανε κάτι για την αντορθόδοξη και απάνθρωπη παιδεία του τρίτου φύλου. Αυτή η στάση ΔΕΝ είναι Ορθόδοξη. Μίλησε ή έπραξε άλλος μητροπολίτης κάτι άλλο; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Όλοι είχαν την ίδια «γραμμή», η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία. Θα μπορούσε κάποιος μητροπολίτης να διαφοροποιήσει την θέση του και να βγει να μιλήσει τον λαό. Κανείς δεν το έκανε και ως γνωστόν πια «ο σιωπών δοκεί συναινείν», δηλαδή αυτός που σιωπά στο έγκλημα είναι συνένοχος.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπακοή κάνουμε σε κάποιον που ορθοδοξεί. Αν δεν ορθοδοξεί, οι Άγιοι Πατέρες μας έχουν ορίσει τι κάνουμε. Στην προκειμένη περίπτωση, θα έπρεπε αν τυχόν κάποιος ήταν αντίθετος με τον αρχιεπίσκοπο να ξεκόψει ή να διακόψει όπως λέγεται. Διέκοψε κάποιος από αυτούς; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Άρα όσο ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΣ είναι ο αρχιεπίσκοπος στο παράδειγμα που ανέφερα, το ίδιο ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΙ είναι και οι υπόλοιποι της Ιεραρχίας. Σαφώς ΔΕΝ υπηρετούν την Αλήθεια του Χριστού, ούτε και του λαού. Κι από δικαιοσύνη άστα να πάνε.

Θα μπορούσα να αναφέρω πάμπολλα παραδείγματα από όσα όφειλαν να κάνουν και δεν κάνουν οι Ιεράρχες μας, και πραγματικά τώρα που γράφω το κείμενο αναρωτιέμαι πού τελικά ορθοδοξούν! Επί τη ευκαιρία και για να μην πει κανείς ότι δεν έχω άλλα παραδείγματα, να αναφέρω ακόμα ένα· σε βαπτίζουν τον Χριστό, και «όποιος Χριστόν βαπτίστηκε, Χριστόν ντύθηκε» και μετά σου λένε «σου έκαναν μάγια» και «ο σατανάς παιδί μου τι σου έκανε»!!! Μα καλά… ο Χριστός δεν νίκησε τα πάντα; Ποιος σατανάς; Δηλαδή σου φυτεύουν δαιμόνια και σε τρελαίνουν! Σε βαπτίζουν τον Χριστό, σου δίνουν να πιεις την Θεία Κοινωνία και την ίδια στιγμή σου λένε ότι είσαι κάποιος άλλος από τον Χριστό! Αυτά που μιλάνε στον κόσμο αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΔΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΝ. Η Χριστεμπορική Α.Ε. βλέπετε έχει πολλά παγκάρια, πολλά ταμεία…

Όταν οι μητροπολίτες συμβάλλουν στην ισλαμοποίηση της χώρας, όταν δεν αντιδρούν στην θέση του Πατριάρχη «άγιο» το Κοράνι, όταν αδιαφορούν για όσα οι Πατέρες μας έδωσαν το αίμα τους, όταν με την στάση τους καταργούν τους Αγίους μας, όταν σιωπούν στην διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία των παιδιών μας, κι ένα σωρό άλλα, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

Βγήκε ποτέ κάποιος μητροπολίτης ή αρχιεπίσκοπος να φωνάξει και να αντιταχθεί σε τέτοιες ανομίες; Η απάντηση και εδώ είναι ΟΧΙ! Όσους και να βάζετε να σας γράφουν εγκώμια προεκλογικά τόσο κι ο ελληνικός λαός θα βλέπει την ανομία σας!

ΑΡΑ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΠΛΕΚΕΤΕ εσείς που θέλετε και πάλι να εξαπατήσετε τον ελληνικό λαό; Αυτός είναι ο τύπος Χριστού που προβάλλετε; Και όσον αφορά την φωτογραφία του άρθρου της σχετικής προώθησης μητροπολίτη που έχει και τον Μακάριο Γ’ της Κύπρου, ξέρετε δεξιά από τον «καλό» σας, μάλλον συμφωνείτε με ότι έγινε τότε και οδηγηθήκαμε στις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ για την Κύπρο ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΖΥΡΙΧΗΣ – ΛΟΝΔΙΝΟΥ! (Για λεπτομέρειες επί του θέματος αυτού, δείτε το ΑΤΥΧΗ ΚΥΠΡΟΣ, ΠΩΣ ΕΖΗΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΤΗΣ 1910 – 1980, ΣΑΒΒΑ ΛΟΪΖΙΔΗ Δρος Δικαίου, τ. Εθναρχικού Συμβούλου Κύπρου και τ. Βουλευτού Αθηνών, Εκδόσεις Μπεργάδη, Αθήναι 1980, σ. 161-169 ή στην ιστοσελίδα http://historictruths.blogspot.gr)

Το σφάλμα σας αυτό φανέρωσε και τον σκοπό σας τελικά!  

Πολλές φορές οι μητροπολίτες βγάζουν λόγο που αρέσει στον ελληνικό λαό, όπως κάποιοι προχτές στο συλλαλητήριο.

Αρκεί όμως αυτό; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ; Αλλά… είστε με το μέρος των προδοτών και την αλήθεια την κρύβετε· να βλέπετε να υποφέρει ο λαός και από πάνω να τον βάζετε να πληρώνει για τα Μυστήρια του Θεού, λες και είναι δικά σας!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ να βγάζετε δίσκο στην Θεία Λειτουργία και να ζητάτε λεφτά, αντί να τα δίνετε στον φτωχό λαό; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ να μην ανοίγετε να μοναστήρια να μπουν να κοιμηθούν οι άστεγοί μας, οι πεινασμένοι μας και να μην τους φροντίζετε ως υπηρέτες του λαού που ΟΦΕΙΛΕΤΕ να είστε; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. που φτιάξατε για να καλοπερνάτε κι ο λαός να υποφέρει; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Συνέλληνές μου, αδέρφια μου, προσοχή. Οι πραγματικοί ποιμένες μας είναι υπηρέτες του λαού, μιλούν την Αλήθεια του Κυρίου μας, και δεν έχουν ούτε δεύτερο μανδύα. Είναι πένητες, μα λάμπουν από Αγιοσύνη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία μπορεί να απαλλάξει τον λαό της από το κράτος του αντιχρίστου που ζούμε. Θέλει όμως άξιους στο τιμόνι, και μόνο ο λαός μπορεί να τους αναδείξει.



SOCRATESNIOS