Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ


Πριν απόλα θέλω να τιμήσω με την αναφορά μου τον συμπολίτη μας 72 ετών που παρέστη στο χθεσινό συλλαλητήριο, αλλά δεν άντεξε η καρδιά του και κατέληξε. Σήμερα άκουσα την είδηση και είπα μέσα μου «για κοίτα τι παράδειγμα πατριωτισμού έδωσαν οι παππούδες που ήρθαν στην συγκέντρωση» και «ποιοι είναι αυτοί που τολμούν να προσβάλλουν αυτούς τους παππούδες, που πολέμησαν με τα όπλα κάποτε για την υπεράσπιση της πατρίδος»; Τα συλληπητήριά μου στην οικογένειά του· έδωσε την τελευταία του μάχη με την παρουσία του χθες στο Σύνταγμα.
Στο θέμα μας τώρα. Το πλήρες κείμενο του στρατιωτικού όρκου είναι:

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα. Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου. Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των. Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών. Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους. Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.»


Χτες ήταν στο συλλαλητήριο ο ε.α. Στρατηγός Γράψας, σε «πηγαδάκι» δίπλα στο Eberest επί της πλατείας, ενώ ο ε.α. Στρατηγός Φραγκούλης έκοβε βόλτες. Τι έκαναν αυτοί, αλλά και κάθε στρατηγός, όταν εγκατέλειψαν την σημαία μας στα Ίμια; Στα πρόσωπα των δύο προαναφερθέντων αντικατοπτρίζονται όλοι όσοι πέρασαν από το πόστο αλλά και άλλοι τόσοι ανώτεροι και ανώτατοι που «υπηρέτησαν» από τότε. Μα καλά… ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ που να αντισταθεί και να υπηρετήσει ως Έλλην την Σημαία μας; Γυρίζω πίσω στον χρόνο, γιατί απλά ετοιμάζονται οι νυν στρατηγοί αλλά και οι εν αποστρατία σιωπούντες να εγκαταλείψουν και πάλι την Σημαία στο θέμα της Μακεδονίας μας και οσονούπω στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Το επιχείρημα «ήταν πολιτική απόφαση» δεν μετρά και να μην το λέτε, γιατί αυτοξεφτιλίζεστε. Είναι σαν να λέτε ότι αυτοί πρόδωσαν και εμείς κάνουμε υπακοή σε προδότες! Από όποια πλευρά και αν εξετάσει κάποιος το ζήτημα τίθεται θέμα προδοσίας.

Αυτός ο ελληνικός στρατός λοιπόν πώς διοικείται από προδότες; Θα κάνω μερικά βήματα στο μέλλον για εσάς τους ανωτάτους αξιωματικούς, που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, και θα σας μεταφέρω τα λόγια Αγίων Γερόντων του Αγίου Όρους (όχι από αυτούς που είναι μέσα στα μοναστήρια και ακολουθούν τον ΑΠΟΣΤΑΤΗ Βαρθολομαίο με το «άγιο» κοράνι του, αλλά από εκείνους που βρίσκονται στην έρημο- ορατών μα αοράτων):

«Μην ξεχνάς! Ο όρκος σου στρατιώτη, είναι η μεγαλύτερη κατάρα του προδότη.
Τώρα στην επιστροφή των Αθανάτων, οι 300 του Λεωνίδα θα είναι δεσμοφύλακες στον Άδη. Την σημαία μας την πήρε το κύμα και την πατρίδα μας την κυβερνά ο αντίχριστος».


Πώς κάνετε υπακοή σε κάποιους που εμφανέστατα δρουν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και ενάντια στη θέληση του λαού; Πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα πείτε αν ξαφνικά εμφανιστεί μπροστά σας η ίδια η Παναγία που επικαλείστε… σας είπε κανείς ότι η Παναγία αγαπά προδότες; Ακούστηκε ποτέ από τα άγια στόματα της Ορθοδοξίας ότι οι Έλληνες κάνουν τα στραβά μάτια σε προδοσίες; Ή μήπως ακούστηκε η φράση «ο σιωπών δοκεί συναινείν»; Μήπως ξεχνάτε πώς ξεκίνησε ο Μακεδονικός Αγώνας; Αν έχετε ξεχάσει, ρωτήστε τον Γέροντα Μεθόδιο που μίλησε χτες στο Συλλαλητήριο, τονίζοντας ότι ακόμα και Μοναχοί πήραν τα όπλα τότε. Κι εσείς τα παραδίνετε αμαχητί; Πού είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Έλληνες άξιοι αξιωματικοί και στρατιώτες της ΜΑΝΑΣ Ελλάδος, αυτοί που ορκίζονται και τιμούν τον όρκο τους, «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος τους»;

Ακούστε, για να μην νομίζετε ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου:

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ 10/8/2009 – ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑΝομίζετε ότι στο δικαστήριο του Θεού θα την γλυτώσετε; Επικαλείστε τα θεία προδίδοντας τους Έλληνες και πιστεύετε ότι ΔΕΝ προδίδετε τον Θεό ή την Παναγία κι όλα καλά; Αν τυχόν σας περνά αυτή η σκέψη από το μυαλό σας και αν τυχόν γλυτώσετε από την Δικαιοσύνη των Ελλήνων, να γνωρίζετε ότι από την Θεία Δικαιοσύνη δεν γλυτώνετε. Για αυτό μετανοήστε και πράξτε τα δέοντα υπηρετώντας την πατρίδα.

Θα αναφέρω σε αυτό το σημείο δύο πρόσφατα σχόλια που τα βρήκα χτες τυχαία στο φατσαμπούκι, από μία Βουλγάρα για το Σκοπιανό, όπως επίσης και ένα σχόλιο ενός Γερμανού τραπεζίτη. Αν υποθέσουμε ότι είναι άνθρωποι της καθημερινότητας, οι δηλώσεις τους αποτελούν μια ένδειξη για το πώς σκέπτεται ο μέσος Γερμανός και Βούλγαρος.

Η Βουλγάρα:Ο Γερμανός λέει:Μετάφραση:

«Εμείς θα έπρεπε να υποστηρίξουμε και τις δύο πλευρές και μετά, ως συνήθως, να τους προμηθεύσουμε με όπλα. Και οι δύο, Έλληνες και Μακεδόνες, είναι συνηθισμένοι να λύνουν τις διαφωνίες τους με την βία των όπλων. Έχω δε μεγάλη ελπίδα, ένας μικρός πόλεμος εκεί να αποσαφηνίσει τις διαφορές τους και η δικιά μας βιομηχανία όπλων να κερδίσει ένα ακόμα ευρώ. (Όχι σαρκασμός) η μόνη μας μέριμνα να πληρωθούμε πριν την παράδοση των όπλων».
Διέλυσαν το στράτευμα, κατάργησαν ολόκληρες μονάδες, μείωσαν τις άμυνες της χώρας κι εσείς αγρόν αγοράζετε… ή μήπως είστε συνένοχοι; Είστε συνένοχοι που δεν μπορείτε να πλησιάσετε τα Ίμια; Ποιοι είστε;

Εξαιτίας της αδράνειάς σας το έθνος έφτασε στο χείλος του γκρεμού.