Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Ποια είναι η Ξένια Σάβτσιακ (Who is Ksenia Sobchak)

Στη Ρωσία προωθούν για την Προεδρία...μία τηλεπερσόνα ... 36 ετών. Μας την διαφημίζουν και στην Ελλάδα οι πράκτορες της δημοσιογραφίας ...παπαγαλίζοντας τα ξένα ρεπορτάζ ...χωρίς όμως να προσθέτουν κανένα χρήσιμο στοιχείο που θα βοηθούσε τους αναγνώστες να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. 

Διαβάζουμε λοιπόν:« Απειλές δέχεται η Ξένια ... από περίεργη οργάνωση για κάτι δηλώσεις που έκανε για την Κριμαία» . Δεν μας λέει όμως ποιες ήταν οι δηλώσεις της...ούτε μας δίνει να καταλάβουμε ποια είναι ακριβώς αυτή η ..καημενούλα.
Η Ξένια η «Ρωσίδα» ... λοιπόν ... δήλωσε ότι η Κριμαία είναι κομμάτι της Ουκρανίας που σημαίνει ...ότι κακώς ενοποιήθηκε με τη Ρωσία. 

Έχουμε δηλαδή μία «Ρωσίδα» υποψήφια για την Προεδρία της Ρωσίας ... που θέλει τη Ρωσία να ΜΗΝ έχει εύκολη πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα και να αποκτήσει έναν εχθρικό στρατό πιο κοντά στην καρδιά της χώρας! Μία «Ρωσίδα» που θέλει τη Ρωσία να χάνει τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα ώστε να δυναμώσει η Ουκρανία που ελέγχεται από φανατικούς εχθρούς των Ρώσων. Λίγο περίεργα αυτά για να βγαίνουν από το στόμα μιας «Ρωσίδας» και μάλιστα υποψήφιας για την Προεδρία της χώρας!
Τις δηλώσεις αυτές τις βρίσκουμε «συμπτωματικά» στο Radio Free Liberty ...που χρηματοδοτεί ...ο
Soros. 

Η Ξένια η «Ρωσίδα», η τηλεπαρουσιάστρια των reality ... που ξέρει και τα γεωπολιτικά ... μας ενημερώνουν από το ΒΗΜΑ ... ότι θέλει τη Ρωσία ... να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ! Δηλαδή η Ρωσία που είδε όλες τις χώρες με τις οποίες είχε οικονομικές σχέσεις ...να βομβαρδίζονται, να ισοπεδώνονται και να αποκτούν κυβερνήσεις-μαριονέτες των τοκογλύφων ... θα πρέπει να ενταχθεί κι αυτή στο χαρέμι του ΝΑΤΟ.... Το ΝΑΤΟ που έχει διαπράξει εκατοντάδες εγκλήματα πολέμου σε όσες χώρες διατηρούσαν κρατικούς τους φυσικούς πόρους ,είχαν κρατικές κεντρικές τράπεζες και προσπαθούσαν να μείνουν ανεξάρτητες από το ΝΑΤΟ.
Αυτά που η Ξένια δηλώνει όπως διαπιστώνουμε ... είναι «συμπτωματικά» ταυτόσημα με τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων (Soros-Rothschild) των οποίων οι εκπρόσωποι στη Ρωσία ... ζορίζονται με τη αυστηρότητα του Πούτιν ... 
Δεν βλέπουν την ώρα να φύγει ο Πούτιν , να ανεβάσουν έναν νέο μέθυσο Γιέλτσιν και να συνεχίσει το πανηγύρι της ληστείας των Ρώσων. Εκείνη την περίφημη εποχή του Γιέλτσιν ...υπήρχε και κόσμος που πέθανε από ασιτία στην πάμπλουτη Ρωσία ...αλλά οι Ολιγάρχες από απένταροι ...έγιναν δισεκατομμυριούχοι σε μια νύχτα με φωτογραφικούς νόμους που ψηφιζόντουσαν όπως εδώ τα Μνημόνια ... δηλαδή με πραξικοπηματικό τρόπο. Να μην ξεχνάμε ότι τρεις τουλάχιστον Ολιγάρχες που εμφανίστηκαν από το πουθενά κι έβαλαν στο χέρι τεράστιες βιομηχανίες και φυσικούς πόρους της Ρωσίας ...συνδέονται ευθέως και προσωπικά με τους Rothschild (Khodorkovsky, Deripaska και Abramovich ... όλοι τους ...περιούσιοι).
Ας δούμε λοιπόν μερικά στοιχεία για την Ξένια την «Ρωσίδα» που εκθειάζουν τα Δυτικά ΜΜΕ κι
αυτά του Soros.
Η Ξένια (Ksenia Sobchak) «συμπτωματικά»πάντα είναι εβραϊκής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της που λέγεται Lyudmila Narusova ,δηλαδή ακριβώς όπως οι Rothschild, o Soros και πολλοί από τους «Ρώσους» Ολιγάρχες ....
Ο πατέρας της ήταν ένας από τους τρεις συγγραφείς του Ρωσικού Συντάγματος του 1993 ... της εποχής δηλαδή που οι Ολιγάρχες των Rothschild είχαν αρπάξει «ΝΟΜΙΜΑ» το Σύμπαν από τα χέρια του Ρωσικού Δημοσίου υπό την επίβλεψη του γνωστού Milton Friedman , αρχηγού των Chicago Boys. 
Είναι κεντρική παρουσιάστρια στο κανάλι DozHD.
«Συπτωματικά» πάντα το συγκεκριμένο κανάλι παρουσιάζεται ως το μόνο «ανεξάρτητο» κανάλι της Ρωσίας ...από το γνωστό σ'εμάς ...VICE που διευθύνει συμπτωματικά πάλι ένας εβραϊκής καταγωγής κωμικός o Bill Maher. 

Στη Δύση ... όποιο κανάλι ΔΕΝ υπηρετεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, ΕΕ και Τοκογλύφων... δεν μπορεί να είναι «ανεξάρτητο» σύμφωνα με τα κριτήρια των πεφωτισμένων .
Το συγκεκριμένο κανάλι , το DozHD, επισκέφθηκε κάποτε από την πίσω πόρτα ... ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας Dmitry Medvedev ...και στην κουζίνα του καναλιού (ω,τι έκπληξις;) ... είδε αναρτημένη μία αφίσα του περιούσιου Ολιγάρχη Khodorkovsky ...αυτόν που ... ο Πούτιν έβαλε στη φυλακή για απάτες ... 

Ο Khodorkosvsky, μόλις βρέθηκε στη φυλακή, έσπευσε να παραδώσει τη εν λευκώ διαχείριση των μετοχών του και των κερδών του, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων...στον Jacob Rothschild.
Όπως βλέπουμε η συνεχής προσπάθεια ανατροπής του Πούτιν ... συνδέεται είτε άμεσα με ανθρώπους των Rothschild ή με ανθρώπους του Soros ο οποίος επίσης είναι ψυχοπαίδι των Rothschild . Ο Soros ξεκίνησε τις απάτες στα Χρηματιστήρια με δικά τους λεφτά ενώ σπούδασε και στο London School of Economics ...όπου και πάλι οι Rothschild δίνουν γραμμή ...

Και στο πανηγύρι με το Ελληνικό Χρέος ...τη διεύθυνση της Ορχήστρας είχε πάλι ο Soros και αφανείς σύμβουλοι ξεπουλήματος ... οι Rothschild.
Για το πως οι ίδιοι που συμβουλεύουν και ορίζουν την αξία πώλησης του Δημοσίου πλούτου ...εμφανίζονται κατόπιν ως υπερτυχεροί αγοραστές ...διαβάστε το παρακάτω άρθρο: 

Αποφύγετε να προφέρετε τη λέξη Rothschild

μπροστά σε πολιτικούς ή δημοσιογράφους ...γιατί μπορούν να υποστούν επιληπτικό ή λιποθυμικό επεισόδιο ...ή ακόμα και νεκροφάνεια. 

Ε.