Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Η ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ



Ο Πρόεδρος Ερντογάν αποτελεί ένα ακόμη βασικό «εξάρτημα» και «ιμάντα» της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό είναι απολύτως αληθές. Είναι αδιαμφισβήτητο. Για δε τους πάρα πολύ μυημένους περί τα διεθνικά θέματα και περί του ρόλου των μυστικών εταιρειών (πχ, εωσφοριστές, πεφωτισμένοι, CFR, σιωνιστές), αυτό είναι γνωστό, ολοφάνερο και με 1000 μάλιστα απτές αποδείξεις. Είναι δε επιπλέον μια ακόμη απλή και πικρή διεθνική πραγματικότητα, που αυτή τη φορά αλληλο-σχετίζεται στενά και επικινδύνως με τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα, διαμέσου του εν λόγω μεγάλου διεθνικού δρώντα: τον σημερινό πρόεδρο της Τουρκίας. 

Κοντολογίς, η πιο μεγάλη, τρομακτική και αμετάκλητη αλήθεια είναι η εξής: ο συνεχιζόμενος από το Μάρτιο του 2011 Γ’ Γενικός Πόλεμος θα προχωρήσει στη νέα του φάση, την 4η φάση, που ακούει στο όνομα Ελληνο-Τουρκική διένεξη. Και προσοχή. Όχι, αυτή η 4η φάση, από τις συνολικά 7 φάσεις, του εν εξελίξει Παγκοσμίου Πολέμου δεν θα προέλθει από κάποιο δήθεν «στρατιωτικό ατύχημα» ή έστω από κάποια δήθεν λάθος κίνηση, ας πούμε περί των θαλάσσιων ερευνών για τα ενεργειακά κοιτάσματα, κλπ. Σίγουρα όχι. Αυτό το σενάριο ή η εκδοχή δεν υπάρχει. Τελεία. 



Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα όσα συμβαίνουν σε ολόκληρη την υφήλιο σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα άκρως λεπτομερές και εωσφορικό σχέδιο που έχει τις ρίζες του στην αρχαία Βαβυλώνα, στους απογόνους του Ιούδα και στους σημερινούς απογόνους τους: τους εωσφορο-σιωνιστο-ιλλουμινάτους. Τέρμα. Έως εδώ. Εάν αυτό δεν γίνει κατανοητό, τότε όλα όσα ζούμε στις μέρες μας θα τα εκλάβουμε είτε ως μια δήθεν απρόβλεπτη «ατυχία» είτε ως μια δήθεν χρονική και μόνο «σύμπτωση» του χρόνου με τα τρέχοντα και τα επερχόμενα γεγονότα. Κάτι που είναι απολύτως! λαθεμένο και ιδιαιτέρως επικίνδυνο τόσο για την Ελλάδα μας όσο επίσης και για τις οικογένειές μας. 

Διαβάστε: Όλα, μα όλα!, όσα λαμβάνουν χώρα είναι λεπτομερώς προσχεδιασμένα. Όλα είναι γραπτώς προμελετημένα. Όλα είναι στο παραμικρό προγραμματισμένα. Και όλα! θα γίνουν έτσι ακριβώς! όπως τα προσχεδίασε, με το «Μέγα» στοχο-χρονο-διάγραμμά της, η εωσφορογενής Νέα Τάξη Πραγμάτων, των γνωστών Πρωτοκόλλων. Χωρίς άλλο δε, ο Τριαδικός Θεός θα επιτρέψει/παραχωρήσει να επισυμβούν όλα αυτά τα ασύλληπτα γεγονότα, λόγω της γενικής μας αποστασίας από τον άγιο δρόμο Του. Αυτά.  

Εξηγούμαι. Στην παρούσα χρονική φάση και περίοδο, το «πρωτοκολλημένο» σχέδιο των πεφωτισμένων προέβλεπε ότι, ο Ερντογάν θα έπρεπε να «αντιμετωπίσει» μια σειρά πολύ μεγάλων προβλημάτων και ζητημάτων. Τα κυρίαρχα από αυτά τα «σιωνιστο-φυτεμένα» προβλήματα στο εσωτερικό είναι τα ακόλουθα: πρώτο πρόβλημα είναι το Κουρδικό. Δεύτερο ζήτημα είναι οι τζιχαντιστές. Τρίτο έρχεται το πρόβλημα με τους παλαιούς και σκληροπυρηνικούς απογόνους του Κεμάλ, τους Κεμαλιστές, που υπηρετούν και ελέγχουν έμμεσα τον τουρκικό στρατό. Τέταρτο πρόβλημα είναι οι αθέατοι, «υπνωτισμένοι» και υπερ-επικίνδυνοι Γκιουλιστές, που περιμένουν τον Σουλτάνο με καρτερικότητα στη γωνία. Τέλος, το πέμπτο πρόβλημα ενεφανίσθη μετά το «πραξικόπημα», όταν ο ίδιος ο Ερντογάν αποδυνάμωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα την τουρκική Πολεμική Αεροπορία. 

Παρομοίως, τα προβλήματα στο εξωτερικό είναι και αυτά εξίσου πολλά και μάλιστα είναι πολύ πιο σύνθετα, όσο δε και απρόβλεπτα. Η προοπτική δημιουργίας ενός τεράστιου και ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους, με τους λοιπούς Κούρδους του Ιράκ και της Συρίας, έρχεται πρώτο. Οι διεσπαρμένοι Κούρδοι επιδιώκουν αυτονομία, ο δε συνολικός τους πληθυσμός ξεπερνά συνολικά τα 35 εκατ. Ακολουθεί στη συνέχεια το πρόβλημα που έχει όνομα και επώνυμο: Ρωσία, πρόεδρος Πούτιν. Εδώ η κατάσταση και όλα τα σχετιζόμενα και απρόβλεπτα να μετ-εξελιχθούν στο μέλλον γεγονότα ξεπερνούν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. 

Ο Ρώσος πρόεδρος θα ξεσπάσει με τρόπο τύπου «Αρμαγεδώνα», αφού ο Σουλτάνος έχει κάνει ανάμεσα στ’ άλλα τόσες και τόσες «παλληκαριές», όπως λόγου χάρη: η δολοφονία ρώσου πρέσβη, ο θάνατος του ρώσου πιλότου, η «τυχαία» καταστροφή του ρωσικού πλοίου «επικοινωνιακού-αστακού» στο Βόσπορο, οι σχετιζόμενοι θάνατοι λοιπών ρώσων στρατιωτών στη Συρία, η δήθεν εξαφάνιση του Ερντογάν, κοκ. Πέραν τούτων, οι γενικότερες σχέσεις της Τουρκίας με τη Δύση και κυρίως με την Αμερική και τη Γερμανία, είναι οριακά καταστροφικές. Ξεπερνούν κατά πολύ τα όποια ιστορικά και εκλογικευμένα διεθνή δεδομένα και καταστάσεις. 

Η μέχρι σήμερα πολιτική πορεία του Τούρκου προέδρου είναι άλογη, άκρως ασταθής, αλυσιτελής και ασύλληπτα αλλοπρόσαλλη. Το δήθεν «διπλό» παιχνίδι της Άγκυρας με τη Ρωσία και τις ΗΠΑ είναι για πολλά γέλια. Οι εντεινόμενοι και χαζοί νεο-οθωμανικοί μεγαλοϊδεατισμοί αποτελούν το κύριο πολιτικό στίγμα και «δόκανο» πάνω στο οποίο θα πιαστεί σχετικά σύντομα ο Ερντογάν. Ομοίως, το «εωσφορο-στημένο» δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου είναι ένα ακόμη ζήτημα που συνεχίζει να γεννοβολά και να καίει σιγά-σιγά τόσο τη γείτονα χώρα όσο και τον ίδιο τον πρόεδρό της Ερντογάν. Οι πεφωτισμένοι ήδη κατέστησαν τον Τούρκο ηγέτη και την χώρα του τον «Μεγάλο Διπλό Ασθενή». 

Επίσης, πέραν τούτων, «γαβγίζει γιατί είναι στριμωγμένος από παντού…», λένε και συζητούν πολλοί από τους παροικούντες στις Βρυξέλλες, για τον έξω φρενών εθνικισμό και την ακατάσχετη αντιδυτική υστερία που έχει καταλάβει τον Ταγίπ Ερντογάν. Προσέτι, σας θυμίζω ότι ο Τούρκος Πρόεδρος, πριν την επίσκεψή του στο Οβάλ Γραφείο, έκανε μια «κυκλική» περιοδεία στην Ινδία, τη Ρωσία και την Κίνα, θέλοντας να στείλει κατ’ αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό μήνυμα στην Ουάσιγκτον, ότι δήθεν έχει και άλλη εναλλακτική λύση. Φυσικά, το εν λόγω διεθνικό μήνυμα του Τούρκου Προέδρου καθόλου δεν επηρέασε τη μετέπειτα συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογο του. 
Οι ΗΠΑ βλέπετε έχουν το δικό τους κοσμο-σχέδιο και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η  Άγκυρα δεν μπορεί να γίνει ποτέ της στρατηγικός εταίρος τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Άγκυρα με αυτές τις 2 χώρες είναι να έχει επιφανειακές σχέσεις και ίσως να μπορέσει, εν τέλει, να αυξήσει το ισοζύγιο των εμπορικών της συναλλαγών. Και το κερασάκι: η  συνάντηση του Ερντογάν με τον Τραμπ διήρκεσε 22 ολόκληρα λεπτά… Σας υπενθυμίζουμε ότι η αντίστοιχη συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο Μπους, στις 5/11/2007, κράτησε 1,5 ώρα. Επιπροσθέτως, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα,  στις 7/12/2009, που είχε αρχικώς προγραμματιστεί για 5-10 λεπτά, διήρκεσε τελικώς 45 λεπτά. 

Ας πάμε λίγο πιο πέρα. Ας δούμε επιλεκτικά κάποια γεγονότα και περιστατικά που αυτο-παγιδεύουν, αυξητικώς και άκρως επικινδύνως, τον πρόεδρο της Τουρκίας. Χάρηκε, λόγου χάρη, ο λαός της Τουρκίας μετά την αμερικανική επίθεση κατά της Συρίας με πυραύλους. Εντούτοις, από την άλλη, δεν φαίνεται να έδειξε όμως τον ίδιο ενθουσιασμό και η δήθεν όψιμη και εικονική «σύμμαχός της» Ρωσία. Αμέσως μετά, γελοιωδώς και χωρίς εσωτερική αλήθεια ή σχετική πολιτική πυξίδα, την οποία φυσικά γνωρίζουν και κρατούν μόνον οι ιλλουμινάτοι, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι δήθεν η Τουρκία επανέρχεται για μια ακόμη φορά στην παλαιά της θέση ή, δηλαδή, περί της δήθεν απαίτησής της για την απομάκρυνση του προέδρου Άσαντ από την εξουσία. 

Και αυτό το σιωνιστο-διατεταγμένο πολιτικό «σχέδιο-γαϊτανάκι» συνεχίζεται. Διαχρονικώς. Βήμα με βήμα. Η δε κεντρομόλος δύναμη συγκράτησης των διεθνικών γεγονότων και κινδύνων μειώνεται. Η νέα «εξέλιξη» θα φέρει, με μαθηματική ακρίβεια, τη γείτονα ξανά σε μια επόμενη ανελισσόμενη τροχιά και δίνη, που θα φτάσει λόγω των στενών στην τελική της σύγκρουση με την παντοδύναμη Ρωσία. Τη χώρα του σκληρού Πούτιν. 

Βεβαίως, λίγο ενωρίτερα, τα διεθνικά πράγματα ήσαν πολύ διαφορετικά. Τότε οι Τούρκοι, και μόνον ο λαός, που βρίσκεται άθελά του σε λήθαργο αγνοίας, ήσαν χολωμένοι με τις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε τότε απορρίψει τα πολιτικά αιτήματά τους ή, δηλαδή, να παραγκωνισθούν οι Κούρδοι της Συρίας και στη θέση τους να δράσει κατά του Ισλαμικού Κράτους ο τουρκικός στρατός. 

Εκεί βλέπετε οδήγησαν, με δαιμονική μαεστρία, οι πεφωτισμένοι το δυστυχή, άτυχο και μελλοντικό καταστροφέα της ίδιας της χώρας του, Ερντογάν. Αφού, ούτε αρραβωνιάζεσαι ούτε παντρεύεσαι ούτε αλλάζεις συμμάχους ανά εβδομάδα ή ανά ώρα. Αυτό είναι πολιτική ή Άνωθεν δοθείσα τρέλα. Είναι παραλογισμός. Αυτές οι διεθνικές σχέσεις χτίζονται με κόπους, θυσίες και έχουν βάθος χρόνου. Η αλλοπρόσαλλη στάση της Τουρκίας, κυρίως έναντι των ΗΠΑ και της Ρωσίας, δείχνει την παράφρονα στάση του σκοτισμένου Ερντογάν και τον πολιτικό ζόφο που βιώνει καθημερινά η εξωτερική πολιτική της γείτονος χώρας. 

Όπως λοιπόν έχει υπογείως σχεδιασθεί εδώ και δεκαετίες και συνεχίζει βήμα-βήμα να υλοποιείται με κάθε λεπτομέρεια, το εωσφορο-σιωνιστικό σχέδιο, που φέρει την ετικέτα «Η Αυτοπαγίδευση Ερντογάν», έτσι και όλα κατά γράμμα εξελίσσονται. Όλα «βαίνουν καλώς». Βεβαίως, τόσο η Τουρκία όσο και ο ίδιος ο Ερντογάν βρίσκονται αντικειμενικά σε εξόχως δεινή θέση. Αυτό οφείλεται πρωτίστως στο σημερινό ηγέτη-τους-μαριονέτα. Οφείλονται στις άνωθεν, έξωθεν και άκρως αντι-τουρκικές «επιλογές Ερντογάν». Και το χειρότερο δε είναι το ακόλουθο: το «μέγαρο με το ανθισμένο λιβάδι» του Ερντογάν έχει πολλούς που υπηρετούν με θέρμη και με αδρά ανταλλάγματα τον κεντρικό στόχο των παγκοσμιοποιητών. 

Όλοι οι «σωστοί» άνθρωποι-κλειδιά βρίσκονται εδώ και δεκαετίες στη θέση τους. Στη θέση τους επίσης βρίσκονται και τα περισσότερα μέλη της ευρύτερης οικογένειας του Σουλτάνου.  Οι τόσοι-και-τόσοι καλοπληρωμένοι  αυλοκόλακες, που θέλγονται παραφρόνως από την οσμή του άφθονου χρήματος, είναι ομοίως και αυτοί στη θέση τους. Οι αθέατοι και «φίλοι» του Σουλτάνου στο εξωτερικό συνεχίζουν και αυτοί υπογείως να σκάβουν το λάκκο του εν αγνοία, αλλά όμως τρεις-ευτυχισμένου, «υπερ-παντοδύναμου» και πλέον «ακαταμάχητου» Ερντογάν. Γελούν όλοι μέσα τους με το χαζό και υπερφίαλο χάλι του. Την κατάντια του. Χαίρονται που ένα αμούστακο παιδάκι, από μια κάποτε φτωχογειτονιά, κατάφερε δήθεν να γίνει σήμερα πια!: ο Μέγας και ο Τρανός Σουλτάνος… 

Κατά συνέπεια και κατά τα λοιπά, η δυστυχής Τουρκία θα συνεχίσει να κατρακυλά προς το μέγα γκρεμό και την απερίγραπτη καταστροφή. Οσονούπω. Ο δε Ερντογάν θα εκλείψει, κατά το υπεραιώνιο, απαρέγκλιτο και αμετάλλακτο εωσφορο-σχέδιο των πρωτοκόλλων. Και επειδή, όπως έλεγε ο Άγιος Παίσιος, το καλύτερο πρακτορείο ειδήσεων είναι οι σχετικές προφητείες των Αγίων μας: Το 1/3 της Τουρκίας θα εξαφανισθεί, το 1/3 Ελληνο-εκχριστιανισθεί και το 1/3 θα γίνει «κόκκινη μηλιά», ή άλλως Κουρδιστάν, με ολίγον μεγαλύτερη Αρμενία κλπ (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός). 


ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΗΟΙ 
www.ελληνορωμηοί.gr 
triklopodia.gr