Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Το Εβραϊκό χαρτονόμισμα Σεκέλ (Shekel) έχει σύμβολο που παραπέμπει στό 666, τον Βαρόνο Rothschild, και τον Μωυσή Μαϊμωνίδη τον πιο διάσημο Ταλμουδιστή Ραβίνο όλων των εποχών.


Το Σεκέλ (Shekel, Shekalim στόν πληθυντικό) είναι νόμισμα στο σημερινό Ισραήλ, αλλά χρησιμοποιείτο ευρέως στις Ανατολικές χώρες στα προχριστιανικά χρόνια. Τότε οι ‘Έλληνες το έλεγαν σίκλο, είχε βάρος 11.4 γραμμάρια (όλα τα νομίσματα ήταν μεταλλικά) και αντιστοιχούσε σε 1 Αθηναϊκή Μνα.


Στα χαρτονομίσματα τού 1 και 1.000 Σεκέλ,  στην αριστερή μεριά υπάρχει σύμβολο που παραπέμπει άμεσα στο 666. Βρίσκεται αριστερά ακριβώς πάνω από τα εβραϊκά γράμματα, μέσα σ’ ένα χρυσό τρίγωνο.


Παρόμοια μορφή 666 εγγεγραμμένου μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο υπήρχε στην Ελλάδα στο σήμα τού Ο.Α.Σ. (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών) και είχε δοθεί σε εκατομμύρια πολιτών πάνω στις Κάρτες απεριορίστων διαδρομών.




Ο Μωυσής Μαϊμωνίδης που εμφανίζεται στην δεξιά μεριά των 2 χαρτονομισμάτων, είναι ο πιο φημισμένος Εβραίος Ταλμουδιστής Ραββίνος. Γεννήθηκε στην Κόρντοβα της Ισπανίας το 1135 και πέθανε στην Αίγυπτο το 1204. Συνέγραψε το 14τομο βιβλίο Misneh Torah ή Sefer Yad Ha-Hazaka, στο οποίο κωδικοποίησε το Ταλμούδ και τους Ταλμουδικούς νόμους.

Στο χαρτονόμισμα των 500 Σεκέλ εμφανίζεται ο Βαρώνος Edmond Rothschild, μεγιστάνας, μεγαλοτραπεζίτης, κορυφαίος Σιωνιστής, που με τις δωρεές και την πολιτική επιρροή του οδήγησε στην ίδρυση τού κράτους τού ‘Ισραήλ.


Δείτε επίσης εδώ :



Η κάτω από το χαρτονόμισμα εικόνα είναι φανερό ότι είναι πιστή αντιγραφή του χαρτονομίσματος των 500 Σεκέλ. Είναι στιγμιότυπο από τήν ταινία Μάτριξ 2 (The Matrix Reloaded), τη στιγμή που ο ήρωας Neo συναντάει τον Αρχιτέκτονα.

Στην ίδια ταινία η Σιών (Zion), είναι η τελευταία ανθρώπινη πόλη μετά από μια πυρηνική καταστροφή. Χτίστηκε για να σώσει τους τελευταίους επιζήσαντες μετά τoν πόλεμο με τo στρατό των Μηδέν Ένα – 01 (Zero One). Ένα πρόγραμμα με την ονομασία Αρχιτέκτονας (Architect) δημιούργησε το Μάτριξ (Matrix) για να υποδουλώσει την Σιών (Zion). Φυσικά όμως στο Hollywood η σωτηρία έρχεται πάντα μέσω κάποιας Σιών, έτσι η ταινία είχε αίσιο τέλος …


Ο Rothschild βρίσκεται επίσης πάνω στο μεταλλικό κέρμα τού μισού Σεκέλ



Τέλος στην μισή Εβραϊκή Λίρα τού 1958, στην πίσω μεριά τού Χαρτονομίσματος εμφανίζεται ο τάφος των Sanhedrin. Η ονομασία προέρχεται από την ελληνική λέξη Συνέδριον. Sanhedrin ήταν το ανώτερο Θρησκευτικό δικαστήριο των Εβραίων και ήταν αυτοί πού καταδίκασαν σε θάνατο τον Ιησού Χριστό. Επίσης Sanhedrin ονομάζεται ένα από τα 63 βιβλία του Ταλμούδ.



norfid.wordpress.com
*********************


Σεκέλ = λεκές πάνω σε χαρτί ...Το Χρήμα είναι το χαρτί που αγοράζουν τον χρυσό....