Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ




Aς διδαχθούμε όλοι και να ακούσουμε τον λόγο που μας βγάζει από την λήθη της ψυχής … α-λήθεια, εκτός της λήθης.

Εγώ ειμί η Αλήθεια η Οδός και η Ζωή.
Ιησούς Χριστός Εμμανουήλ

Να μελετάμε το Άγιο Ευαγγέλιο, ο Λόγος είναι μέσα μας ο Χριστός.
» Όποιος Χριστόν βαπτίσθηκε Χριστόν ενδύθηκε.»
Αγ. Ιωάννης Χρυσόστομος

“Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες”.
Και ό,τι πιστεύουμε γίνεται διότι το γεννάμε ως θεοί, αφού είμαστε Ένα με τον Θεόν. Τι γεννάμε όμως;
Ας επιτρέψουμε το ορθόν και αληθινόν, την αγάπη, τον Χριστό…τούτο εστί Χριστού-γεννα ….Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή … και Ανάσταση τι θα πει…να δει όλη η γη.

Χριστός Ανέστη καιρός και η Ελλάς.
*********




Προς τα 234 διαφορετικά σχίσματα και αιρέσεις της μίας Εκκλησίας του Α και του Ω, και προς τον  Άνθρωπο που έλαβε την Θεία Κοινωνία του Αίματος και του Σώματος από Αυτόν τον Έναν και μοναδικό Αρχιεπίσκοπο και Ποιμένα, Κύριον Ιησού Χριστόν!

Χαίρεται εν Κυρίω!

Βάσει το σύνταγμα των Θείων και Ιερών κανόνων των τε Αγίων και πανευφήμων Αποστόλων και των Ιερών Οικουμενικών και τοπικών Συνόδων και των κατά μέρος Αγίων Πατέρων...
και με το δικαίωμα μου ως γόνος του Βασιλικού αίματος που υπογράφησαν οι νόμοι της μοναδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, σας γνωστοποιώ αδέλφια μου και μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι, και μακάριοι εσείς Έλληνες του αίματος του Α και του Ω,
χίλια κακά είναι αυτά που μας χωρίζουν…. και άλλα δέκα χιλιάδες κακά ο καθένας από εμάς μπορεί να προσθέσει πάνω σε αυτά.

234 φορές πήγαν να με χειροτονήσουν για Ιερέα...
234 διαφορετικά σχίσματα από 234 διαφορετικές ιδεολογίες του Ενός Πνεύματος της λευκής περιστεράς, της μίας Εκκλησίας του Αρχιεπισκόπου ημών Κύριου Ιησού Χριστού.

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος της ψυχής του ανθρώπου που έχει στο εντός του ημών, στο πρόσωπο του Πατέρα Θεού και στο όνομα του αθώου αρνίου και στο όνομα του αίματος μου...
η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος, ο τούρκος Οικουμενικός Πατριάρχης "σας" είναι το αίτιο που αυτοεξορίστηκα από Ηγούμενος των Αοράτων Γυμνών Ασκητών της Βασιλεύουσάς μου, του Άθωνα… και γνώρισα εδώ κάτω στη γη ποιο είναι το αίτιο που η αγάπη πεθαίνει στη γη...


εκατοντάδες Αγίους Δεσποτάδες γνώρισα που ευλογούν τα μούσια τους και αγιάζουν για την αγάπη τους προς την Παναγιά και τον Ιησού Χριστό, μα εκτός τον Χριστό μας και την Παναγία μας, κανένας δεν θυσιάστηκε για όλο τον κόσμο.

Ο Ιερώνυμος κατάφερε να έχει μόνο οπαδούς μα φτωχούς στο πνεύμα Χριστιανούς…

Η Εκκλησία σήμερα γαυγίζει σαν το σκυλί δείχνοντας μας τον καπνό για να μείνει ήσυχος ο νοικοκύρης, μα εσείς Βασιλείς Λαέ μου, τυφλοί δεν βλέπετε πως ο σκύλος είναι δεμένος στην αλυσίδα του κλέφτη, και εσείς αυτοί που καίγεστε μέσα σε αυτή τη φωτιά.

Νερό ουράνιο, για να σας ξεδιψάσει, είναι να βρέξουμε με αυτό το νερό το δένδρο της αγάπης, της πραότητας και της ένωσης των Ελλήνων.

Η Εκκλησία έχει την δύναμη και την εξουσία της Μοναρχίας του Έθνους των Ελλήνων να δώσει ασυλία ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ, το αξίωμα να δώσει ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και να ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, που με το αίμα τους έγραψαν την Ιερή προσευχή για εμάς τα παιδιά τους…

ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Μα... βάσει του Συνταγματικού δικαίου της Ελλάδος, που είναι το ωφέλιμο όλων των Ελλήνων, αποστάτησε η εκκλησία των νόμων και των εντολών της και οδηγεί τον Λαό στον γκρεμό.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ!

Δεν περιμένω από αυτή την Εκκλησία, αλλά μόνο από τον Πατέρα μας Θεό!

Μετανοείτε αδέλφια μου!

Εσείς είστε τα χέρια Του εδώ στη γη!

Αγάπη Λαού, φόβος θεριού...
και είστε Λαός των τέκνων της μητέρας Πανάγιας Αγάπης!


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!



ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς.