Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

Μας επέβαλαν με νόμο να καταβάλλουμε τις υποχρεώσεις μας αντί στο κράτος σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Τράπεζες. Τώρα μας επιβάλλουν με νόμο να πληρώνουμε και προμήθειες υπέρ των Ιδιωτικών Τραπεζών ...αλλά μέχρι σήμερα δεν μπόρεσαν να υποχρεώσουν τις Τράπεζες να αποδίδουν άμεσα τα χρήματα των φορολογουμένων που εισπράττουν για λογαριασμό του κράτους. ... Όμως το κράτος φρόντισε έγκαιρα για τις καθυστερήσεις αυτές των τραπεζών να πληρώνουν πρόστιμα και να χάνουν τις ρυθμίσεις τους μόνο οι φορολογούμενοι! Καλό αυτό ε;

Κι όλα αυτά η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη τα βρίσκει δίκαια και Συνταγματικά ...
Αυτά συμβαίνουν στις «διαφωτισμένες» και «δημοκρατικές» χώρες όπου το ίδιο το Σύνταγμα και οι Πολιτικοί υπηρετούν τους τοκογλύφους κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Οι τοκογλύφοι επιδιώκουν να μας αρμέγουν πάντα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου ! Μας δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε τις κυβερνήσεις ώστε να αποδεχόμαστε την τυραννία και τη ληστεία ως αποτέλεσμα δικής μας «ελεύθερης» επιλογής. Κάθε τόσο βρισκόμαστε με Πρωθυπουργό έναν αρχιτοκογλύφο και με Υπουργούς Οικονομικών στελέχη Ξένων Τραπεζών ... αλλά μη δίνετε σημασία..ειδικά τώρα που τελείωσε το Survivor. Η δικαιοσύνη τα θεωρεί όλα νόμιμα και Συνταγματικά.




Εξολόθρευση των πολιτών και δήμευση της περιουσίας τους για λογαριασμό των τοκογλύφων εφαρμόζοντας παράνομη υπερφορολόγηση. Αλλά η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη και το Συμβούλιο της Επικρατείας ... δεν βρίσκουν τίποτα απολύτως παράνομο ή αντισυνταγματικό. Όταν θα καταλάβουμε ποιοι είναι πίσω κι από αυτή την «επανάσταση» θα είναι πολύ αργά.





Κανένας τυχαίος. Εκεί που κανονικά απαιτείται πειθαρχική δίωξη...στην Ελλάδα δίνουν προαγωγή και αύξηση αποδοχών. 

Μεταρρυθμίσεις και περικοπές μόνο στο επίδομα ανεργίας, στους πλανόδιους και στο ΕΚΑΣ ξέρουν να κάνουν οι «τίμιοι μεταρρυθμιστές» ... για να μπορούν να συντηρούν στη θέση του τον πελατειακό τους στρατό. Πως νομίζετε ότι μαζεύουν τόσες ψήφους; Με τις «ιδέες» τους;





Ε.