Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ



Θα γεμίσουν τα βιβλία της Ιστορίας με νεοταξικά μπουρδολογήματα , νέας κοπής, αλλά σταθερά πολύ μακριά από την αλήθεια. Οι ξένοι τοκογλύφοι, αυτοί που κινούν τα νήματα της ιστορίας όλης της Ευρώπης ... θα παραμείνουν πάντα εκτός κάδρου ...γιατί οι υποτροφίες του Soros ...δεν δίνονται τυχαία σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Θα πρέπει στο μυαλό των παιδιών να κυριαρχεί μία συνεχής καταιγίδα νοητικών σκουπιδιών, ιδεοληψιών , αποπροσανατολιστικών ερμηνειών ... μα ποτέ και για κανέναν λόγο η πεζή αλήθεια. Ποτέ δεν θα δοθούν λογικές απαντήσεις. Θα διαβάζουν για «αυθόρμητους» επαναστάτες , για «καλούς» και για «κακούς» δολοφόνους ... αλλά ποτέ για τα αφεντικά τους.



Θα πρέπει να μάθουν να θεωρούν λογικό αυτό το τσίρκο γελοίων πρακτόρων που λέγεται Ελληνική πολιτική. Να πιστέψουν ότι μάχεται ο καθένας για τα συμφέροντα του λαού...με διαφορετική δήθεν οπτική. Να μην καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μία συμμορία που για το χρήμα έχει σκοτώσει και συνεχίζει να σκοτώνει χωρίς να πληρώνει . Να πιστέψει ότι αυτοί οι προδότες μισθοφόροι των ξένων, οι ψυχροί εκτελεστές των αδύναμων, ...είναι ρομαντικοί κι ανιδιοτελείς πολιτικοί που υπηρετούν δήθεν κάποια ιδεολογία. 

 Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη οι τοκογλύφοι. Δεν θα δούλευε το σύστημα εάν μπορούσε ο κόσμος να σκέφτεται διαφορετικά κι αν έβλεπε με τα μάτια κι όχι μέσα από τα γυαλιά της παιδείας που επιβάλλει μία παραμορφωμένη κι αποστειρωμένη ερμηνεία στην εκπαίδευση έναντι ανταμοιβής, έναντι ενός πτυχίου , έναντι ενός πιθανού διορισμού. 

Η αγωνία για την εξασφάλιση ενός μεροκάματου ... υποχρεώνει τα παιδιά να καταπίνουν αμάσητα , να παπαγαλίζουν άκριτα και να αναπαράγουν αυτούσια την προπαγάνδα των σχολικών βιβλίων που ελέγχουν συγκεκριμένοι πράκτορες των ξένων αφεντικών. Ή θα τα μάθουν όπως θέλει το σύστημα ...ή δεν θα προβιβασθούν ή δεν θα μπουν στο Πανεπιστήμιο ή δεν θα διοριστούν και θα περάσουν τη ζωή τους με την καθημερινή αγωνία εξασφάλισης ενός πιάτου φαγητού. 

Εάν είσαι πιστός στο Σύστημα και δεν το αμφισβητείς ...θα περάσεις καλά, θα βγάλεις εύκολα λεφτά , θα έχεις υποστήριξη, θα έχεις τα ρουσφέτια σου παντού.



Ε.