Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΑΤΗ ΣΟΪΜΠΛΕ

Επειδή είναι βολικό για τους Τραπεζίτες να μην μπαίνουν ποτέ στο κάδρο και την ευθύνη να την παίρνουν κλόουν όπως οι Έλληνες και οι Γερμανοί πολιτικάντηδες ανάπηροι στο σώμα ή στο μυαλό ... δείτε το χρέος της Γερμανίας που φτάνει πλέον το 80% του τεράστιου ΑΕΠ της και που μόνο για τόκους χρειάζεται 50 δισεκατομμύρια ετησίως. Αυτή η Γερμανία και οι άλλες χώρες φορτώθηκαν τα δικά μας εικονικά δάνεια και τα μετέτρεψαν σε πραγματικά για να σώσουν μερικά δισεκατομμύρια των μεγάλων αφεντικών , των ακατανόμαστων κι αόρατων τοκογλύφων. 

Καταλάβατε τώρα που χρησιμεύει η θεατρική παράσταση του κακού σακάτη Σόιμπλε, της παντοδύναμης κυράτσας Μέρκελ και του επαναστάστη κουραμπιέ Τσίπρα «Go back κυρία Μερκελ».

Οι παλιάτσοι της πολιτικής φόρτωσαν στις πλάτες των Ευρωπαίων τα εικονικά δάνεια για μαιμού-εξοπλιστικά και Ολυμπιακά κλπ ...ώστε να μην μπορεί κανένας δικαστής να τα αναψηλαφίσει , να
μην μπορεί ακυρώσει συμφωνίες και να βάλει φυλακή αυτούς που τα υπέγραψαν. Κι αυτό το ήξεραν πολύ καλά οι κλόουν της πολιτικής που μας υπόσχονταν ...διαγραφή του παράνομου χρέους.

Πλέον τίποτα δεν είναι παράνομο. Ολόκληρο το χρέος έχει αναγνωριστεί ως νόμιμο με την υπογραφή όλων των Ελλήνων πολιτικών...και μάλιστα όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές.
Ακόμα κι αυτοί που δεν συγκυβέρνησαν και δεν έβαλαν υπογραφή στην προδοσία ...φρουρούσαν τη Βουλή όσο υπέγραφαν οι συνάδελφοί τους τα μνημόνια εντός αυτής.


Ε.