Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Πολλές ιστοσελίδες βγαίνουν και μιλούν για τον προφητευόμενο Ιωάννη εκ πενίας βασιλέα, παρουσιάζοντας μια κατάσταση ότι αυτός θα μας σώσει από το κράτος της αδικίας και τις σκοτεινές δυνάμεις. Μην ακούτε τα μεγάφωνα των άρθρων που μιλούν για τον Ιωάννη ότι αυτός θα σώσει την Ελλάδα. Κανένας Ιωάννης δεν θα σας σώσει. Μόνος σωτήρας είναι ο Χριστός. Ο Ιωάννης είναι η φωνή, που μαρτυρά για το Φως, και το Φως είναι ο Λόγος του Θεού, Ιησούς Χριστός. Ναι, είναι μεν πρόσωπο, αλλά αυτό το πρόσωπο δεν ήρθε για να σας σώσει, αλλά για να σας αφυπνίσει και να κηρύξει την Αγάπη του Θεού. Δόξα τω Θεώ η Ορθόδοξη Εκκλησία Νόμους έχει για να μπορέσει να σηκώσει το Έθνος και να το περιφρουρήσει.

Περιμένετε όλοι τον μαρμαρωμένο βασιλιά· ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσάς να σώσει την Ελλάδα ! Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς είναι η αγάπη σας για τον πλησίον· «όποιος θέλει οπίσω μου ελθείν» είπε η Αγάπη… κι εσείς μαρμαρώσατε και δεν είστε στην Αγάπη του Θεού, βρίζοντας ο ένας τον άλλο, προκαλώντας διχόνοιες και έχθρες. Μαλώνετε ποιος είναι ο καλύτερος, ο πιο έξυπνος, και ως βασιλείς που είστε κατά το ορθόδοξο βάπτισμά σας μαρμαρώσατε την αγάπη μέσα σας και δεν βλέπετε ότι μέσα σας κατοικεί η Αγάπη κι εσείς καρπός αγάπης!

Περιμένετε όλοι σας την αναλαμπή της Ορθοδοξίας· μην ακούτε αυτό που σας παρουσιάζουν για να σας πλανήσουν και να μην κάνετε τίποτα για να σωθείτε ! Η όποια αναλαμπή είναι η αγάπη των αλλήλων ! Μονιάστε εν ομονοία, πάψτε τα μίση και τις έχθρες, γιατί καμιά ανάσταση δεν θα ρθει αν δεν πάψουν αυτά.

Φύγετε από τις πλάνες που σας καλλιεργούν! Μόνος μεσσίας είναι ο Ιησούς Χριστός !


«Κι αν μισιούνται μεταξύ τους δεν τους πρέπει λευτεριά», 
Διονύσιος Σολωμός, στίχος από τον Εθνικό μας Ύμνο.


«Αν είστε αγαπημένοι μεταξύ σας, αυτό δηλώνει πως είστε αδέρφια μου», 
Ιησούς Χριστός.