Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σύλληψη ενός Έλληνα κι ενός Ισραηλινού κατασκόπου αναφέρουν τα Αλβανικά ΜΜΕ

25 Μαρτίου συλλαμβάνεται στην Αλβανία Ισραηλινός με το όνομα Yoram Frig , ο οποίος διέθετε μία συσκευή ηχογράφησης που οι αρχές της Αλβανίας προσπαθούσαν να καταλάβουν σε τι χρησίμευε. 

Τον Ισραηλινό εντόπισαν να έχει και Offshore στις λίστες των Panama Papers και μία εταιρία στην Κύπρο με τίτλο (SEC SOLUTIONS) μάλλον από το security. μαζί με έναν Κύπριο. Σήμερα τα Αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για μία ακόμα σύλληψη για κατασκοπεία...ενός Έλληνα αυτή τη φορά ... μόνο που συνεχίζουν να δείχνουν στα ρεπορτάζ τη φωτογραφία του Ισραηλινού...ο οποίος ανάμεσα στους φίλους του στο Facebook έχει κι ένα κατάστημα με συσκευές παρακολούθησης.

Στο σχετικό video της Αλβανικής τηλεόρασης  https://www.youtube.com/watch?v=mfa4ke3nYzE φαίνεται ένα βαλιτσάκι , αμερικάνικης εταιρίας που αποκωδικοποιεί όλα τα ραδιοκύματα που κυκλοφορούν στην περιοχή του... Είναι  https://reiusa.net/support/discontinued-products . Το video όμως είναι κλεμμένο και είναι video παρουσίασης της συσκευής από μία Ιταλική εταιρία ιδιωτικών ντετέκτιβ που λέγεται ASI http://www.investigazione.com/it/home-ii/  Έχουμε δηλαδή ένα ρεπορτάζ ...που μιλάει για Έλληνα , δείχνει φωτογραφία Ισραηλινού και βίντεο ενός σούπερ-κοριού ... που ανέβασε Ιταλική εταιρία το 2012.  https://www.youtube.com/watch?v=wEO5ub1dC0k ένας σούπερ-κοριός που πωλείται ως συσκευή δήθεν ...αντικατασκοπείας


Μέχρι να μάθουμε εξελίξεις ... ας έχουμε υπόψη ότι η συγκεκριμένη Αμερικάνικη συσκευή που δείχνουν στο άσχετο βίντεο πωλείται μεταχειρισμένη ...μόλις 5.000 δολάρια.
Γι' αυτό οι πολιτικοί ηγέτες ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να συναντηθούν και να μιλήσουν ο ένας στο αυτί του άλλου.
Οι απάτες , οι συνωμοσίες και τα εγκλήματά τους ...δεν λέγονται από το τηλέφωνο , ούτε μέσω email,ούτε μέσω επίσημης διπλωματικής αλληλογραφίας.



E