Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ Δανειστές κι αφεντικά δεν αλλάξαμε ποτέ από το 1821 μέχρι σήμερα. Rothschild επί Όθωνα, Rothschild κι επί ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πάψαμε ούτε στιγμή να είμαστε πιστές υπηρέτριες της Δύσης και των τοκογλύφων.
Αλλά έχει ενδιαφέρον το πως άλλαξαν τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα σε σχέση με την Σοβιετική Ένωση και τις γειτονικές χώρες. Όσο τα Σκόπια ήταν υπό την επιρροή των «κακών» κομμουνιστών ... η Μακεδονία ήταν Ελληνική.Κι αλίμονο σ' όποιον έλεγε το αντίθετο. 

 Μόλις τα Σκόπια απέκτησαν κυβέρνηση πρακτόρων της Δύσης εμείς αποκτήσαμε κυβέρνηση και Υπουργούς που αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία.   Τα συμφέροντα των τοκογλύφων προστάτευαν πρώτα οι δεξιοί που εξόριζαν τους κομμουνιστές με εντολή των ξένων αφεντικών ενώ πλέον τον ρόλο αυτόν έχουν αναλάβει οι αριστεροί που με εντολή των ίδιων αφεντικών καταδιώκουν τους δεξιούς.
Η βία εναντίον αριστερών , εναντίον της «κόκκινης απειλής» ήταν αυτονόητη και νομιμοποιημένη. Σήμερα είναι παράνομη και νόμιμη είναι μόνο η βία εναντίον των δεξιών.
Ενώ πρώτα δεν έκανε καριέρα κανείς αν δεν είχε πιστοποιητικό δεξιών φρονημάτων ...σήμερα δεν κάνει καριέρα κανένας που δεν έχει πιστοποιητικό αριστερών φρονημάτων.
Στην Ελλάδα που η αστυνομία έπρεπε να ελέγχει εάν όλοι οι πολίτες έχουν βάλει την Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια τους κατά τις εθνικές εορτές ...σήμερα πρέπει να λογοδοτήσει εάν κάποιος αστυνομικός φέρει την Ελληνική σημαία στο πέτο.Το σύστημα ενημέρωσε έγκαιρα τους πράκτορες των τοκογλύφων να κάνουν όλοι ένα γρήγορο «επαναστατικό» πέρασμα από την ΚΝΕ ώστε να έχουν στο βιογραφικό τους πιστοποιητικό αριστεροσύνης ... ενώ ήταν όλοι τους γνωστοί αρχιδιαπλεκόμενοι εκατομμυριούχοι και κάτοικοι Βορείων Προαστίων.
*****

 
Μοιράζουν ανεξέλεγκτα τα ματωμένα δισεκατομμύρια των φορολογουμένων σε ΜΚΟ παιδεραστών , μαφιόζων και αποκεφαλιστών ... και μετά εκπλήσσονται ...
100 εκατομμύρια κατέληξαν στα χέρια εγκληματικών οργανώσεων ... μέσω «φιλανθρωπικών» ΜΚΟ στην Ιταλία.

*****Έτοιμο ακόμα ένα μαγαζάκι-κόμμα του συστήματος. Αφού τα ΜΜΕ φρόντισαν να διαφημίσουν τη δράση του Ρουβίκωνα ...ώστε να μην υπάρχει

ούτε ένας Έλληνας που να μην έχει ακούσει το όνομα ... ξεκίνησαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Κι ο Ρουβίκωνας κατά του Σουλτάνου και αγαπημένο παιδί του Indymedia-Soros. Η «επανάσταση» ξανά προ των πυλών...
Έχουμε «Αναρχικούς» που θέλουν κρατική επιχορήγηση ως κόμμα για να «καταστρέψουν» το κράτος ...δηλαδή όσα κομμάτια του στέκονται εμπόδιο στα σχέδια των αφεντικών...

*****

Έλληνες ... μπορεί να τρώτε από τα σκουπίδια, μπορεί να πεινάνε τα παιδιά σας από τη φοροληστεία , μπορεί να πηδάτε από τα μπαλκόνια λόγω απόγνωσης ... αλλά θα μπορείτε να κάνετε αλλαγή φύλου με μία υπεύθυνη δήλωση. 
Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα...
*****


Η Χρυσή Αυγή που δήθεν θρηνούσε για τα νεκρούς των Ιμίων που προκάλεσαν οι Κεμαλιστές σε συνεργασία με τους ελληνόφωνους γενίτσαρους του Ελληνικού Στρατού είχε επιτεθεί στον Κοτζιά ...που είχε κάνει κάποιες κλούβιες δηλώσεις υπέρ της έκδοσης των Κεμαλιστών πραξικοπηματιών στην Τουρκία.
Ο Ερντογάν βάζει στη φυλακή όλο αυτό το σύστημα των Κεμαλιστών που προστατεύουν οι Δυτικοί ... και η Χρυσή Αυγή δεν χαίρεται.
Ο Ερντογάν συνέλαβε και τον Αρχηγό Αεροπορίας και τον πιλότο που έριξε το Ρωσικό μαχητικό και πάλι δεν χαίρεται η δήθεν «φιλορωσική» Χρυσή Αυγή.
http://www.politico.eu/…/turkish-pilots-who-downed-russian-…

Για τη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει βρωμιά στον Ελληνικό Στρατό , ούτε υπόγεια συνεργασία με τους Κεμαλιστές για να στήνονται οι μπίζνες των εξοπλιστικών.
Να μην ξεχνάμε ότι το αίμα των πεσόντων στα Ίμια οι Έλληνες ΝΑΤΟϊκοί υπερήφανοι στρατηγοί το μετέτρεψαν σε εξοπλιστικά 84 δισεκατομμυρίων, λεφτά τα οποία ΔΕΝ είχαμε και των οποίων οι ετήσιοι τόκοι απαιτούν ένα Μνημόνιο από μόνοι τους. 

Κάνουν ερώτηση για την παρέλαση μουσουλμάνων μαθητριών με μαντήλα ... για να μην υπάρχει περίπτωση κάποιος μουσουλμάνος να τολμήσει αισθανθεί ή να δηλώσει Έλληνας.  Ξέχασαν ότι οι Έλληνες πραξικοπηματίες της Χούντας τουρκοποίησαν με το ζόρι όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης.

«Συμπτωματικά» πάντα η Χρυσή Αυγή αποκαλεί τον Ερντογάν «Σουλτάνο» όπως ακριβώς οι Rothschild στον Economist κι όπως όλα τα συστημικά παπαγαλάκια των τοκογλύφων.

Με τη γελοία κι απεχθή ρητορική τους στέλνουν σκόπιμα τα θύματα του Σιωνισμού στην αγκαλιά του Σιωνισμού, σπρώχνουν τους Μουσουλμάνους της Θράκης στην αγκαλιά της Τουρκίας και τους Έλληνες ψηφοφόρους στην αγκαλιά του Μητσοτάκη και του Τσίπρα.
Κατά τα άλλα οι Rothschild μόλις έμαθαν ότι η Χρυσή Αυγή οργανώνει μαθήματα ελληνορωμαϊκής πάλης ... έπεσαν σε βαριά κατάθλιψη κι
αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους για την υποδούλωση του πλανήτη στις τράπεζές τους. Έδωσαν εντολή να αποσυναρμολογηθούν και τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ για να κατευνάσουν την οργή των Εγέρθητων..

*****


Με την ευκαιρία της ψήφισης του 4ου Μνημονίου των 940 σελίδων με νέους φόρους ύψους 4 δισεκατομμυρίων ... ας απολαύσουμε την μοναδική θεατρική παράσταση του Καμμένου στη Βουλή το 2011 ... παράσταση που θα ζήλευε κι ο Αλέξης Μινωτής. Δυστυχώς το σύστημα είναι πάρα πολύ μπροστά στην εξαπάτηση και μας παίζει στα δάχτυλα όλους ... ακόμα και τους πιο υποψιασμένους.
Ε.