Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Παπαρολόγοι Δημοσιογράφοι στο χαζοκούτι ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και εκπρόσωποι της αριστεράς και της δεξιάς : "Είναι γνωστό και το έχουν παραδεχτεί και οι πολιτικοί ότι αυτά που λένε προεκλογικά δεν τα κάνουν μετεκλογικά. Αυτά που υπόσχονται προεκλογικά είναι άλλα από αυτά που εφαρμόζουν μετεκλογικά"
και
"Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού ενίσχυσε τον Τσίπρα και τώρα γιατί φωνάζετε που εφαρμόζει τόσο σκληρό Μνημόνιο;;;" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είδες Έλληνα το ΟΧΙ σου που το ΄χανε γραμμένο;

ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ..... ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΘΕΟΙ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ.

Ο ελληνικός λαός προδομένος από τους πολιτικούς, από τους αποστάτες Ιεράρχες, από τον στρατό, από όλους όσους πριν λίγο καιρό φώναζαν το ΝΑΙ στην Ευρώπη, λαός βουτηγμένος στο ψεύδος, στην κόλαση, στην τυραννία, στην λήθη... Και πού η ελπίδα; Πρόβατο επί σφαγή, δούλος. Και δεν είναι μόνο το πολιτικό ΤΥΡΑΚΙ που σου κάνουν την πλύση εγκεφάλου Έλληνα. Είναι η αισχρή παιδεία, το τσιπάρισμα, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, το ξεπούλημα κερδοφόρων ή μη αεροδρομίων, το ξεπούλημα παραλιών, νήσων, βραχονησίδων και 1000 άλλα. Φέρνουν μετανάστες διώχνοντας ή/και υποδουλώνοντας τους Έλληνες.....

Μέγιστοι προδότες οι Ιεράρχες αποτελειώνουν ως λύκοι ό,τι απέμεινε όρθιο, οδηγώντας τον λαό στην αιώνια κόλασή του. Φορείς της πανθρησκείας, φορείς της αδικίας, της ομοφυλοφιλίας, της δουλοπρέπειας, έτη φωτός μακρυά από την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη του Θεού, που υπάρχει αλλά αυτοί δεν την θέλουν. Δεν θέλουν να αναστηθεί ο ελληνικός λαός. Δεν θέλουν να ζει ο Έλληνας χαρούμενος και ελεύθερος.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ: