Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ;;;

Η Ελλάς τρώει τα παιδιά της….

Η Ελλάς μάχεται αυτόν που ζητά να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία.
Η Ελλάς μάχεται αυτόν που ζητά να εφαρμοστούν οι Νόμοι της Βασιλεύουσας Ορθοδοξίας προς ανάσταση του Ελληνικού Έθνους.
Η Ελλάς μάχεται αυτόν που ζητά να διδαχθεί η θέοση από τους Ορθόδοξους Πατέρες.
Η Ελλάς μάχεται αυτόν που ζητά να απαλλαχθούν οι Έλληνες από το κράτος του αντιχρίστου.
Η Ελλάς μάχεται αυτόν που ζητά να απαλλαχθούν οι Έλληνες από τους φόρους.
Η Ελλάς μάχεται αυτόν που φωνάζει εναντίον της ομοφυλοφιλίας των παπάδων και ως γνώση θέοσής τους να την περνούν στον λαό.
Η Ελλάς μάχεται αυτόν που φωνάζει για την σωτηρία της Ελλάδος προ της εξαφάνισής της.
Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
Η Ελλάς μάχεται τον ίδιο τον Χριστό.
Η Ελλάς μάχεται τον απεσταλμένο του Θεού, τον αδερφό μας, τον Πατέρα μας, τον Ορθόδοξο Μοναχό που ενώνει τον Ουρανό με την Ελλάδα…. Αλήθεια…σε ποια Ελλάδα ζούμε; Τίνος Ελλάδα είμαστε;

Όλοι σας περιμένετε σωτηρία από αυτούς που μας πρόδωσαν…  είστε Έλληνες άραγε;
Έλλην σημαίνει φωτεινός νους…. Είστε Έλληνες άραγε;

Η Ελλάς τρώει τα παιδιά της; Όχι, οι προδότες και οι αποστάτες που δηλώνουν Έλληνες χωρίς να είναι τρώνε τα παιδιά, και όποιον άλλον τολμήσει να βγει στο Φως της Αλήθειας.
Εσείς με ποιους είσαστε;

Τι κι αν είπαν οι Άγιοί μας για Αυτόν που θα έστελνε ο Θεός για εμάς; Τι κι αν είπαν για εσάς που δεν πιστεύετε τίποτα πια… Δεν ακολουθείτε τον δρόμο της σωτηρίας, αλλά ως πρόβατα σέρνεστε στην εξαφάνιση… κι όλοι σας περιμένετε έναν πόλεμο να σας σώσει… η απόλυτη παράνοια. Κάποιοι εχθροί στήνουν πολέμους στα μυαλά σας, στήνουν εξουσίες και κυβερνήσεις για να σας χαζεύουν, στήνουν ψέματα για αλήθειες, στήνουν την κόλαση στην Ελλάδα κι εσείς ακολουθείτε τυφλοί· σας κάνουν να ζητάτε από μόνοι σας την καταστροφή σας.

Εγώ προσωπικά, θα σας πω κάποιες αλήθειες από τα άβατα του Ιωάννη, από αυτά που δεν γνωρίζετε. Είναι ο πνευματικός Πατέρας 17 μοναστηριών και εκατοντάδων αγίων ιερέων. Εγώ προσωπικά και όλα τα παιδιά του, είδαμε επίσημο έγγραφο που τον νομιμοποιεί να κηρύττει και να ασκητεύει ελεύθερα απανταχού της Ελλάδος. Η λάσπες που ρίχνουν στο πρόσωπό του ότι λειτουργεί και κοινωνά τα παιδιά του γυμνός, όχι μόνο δεν υφίστανται, αλλά ούτε τα ιερά του άμφια δεν φόρεσε ποτέ, αντίθετα τα χάρισε σε πτωχό ιερά που τα είχε ανάγκη· και για ιερά του άμφια κρατά στην καρδιά του το Άγιο Αποστολικό Αξίωμα, το οποίο λατρεύουν όλα τα παιδιά του.

Εγώ προσωπικά είδα με τα μάτια μου δεκάδες θαύματα στο όνομα της Αγίας Τριάδος που έκανε ο Ιωάννης, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο απίστευτα. Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες για αυτά, συνάνθρωποί μας Έλληνες που ζουν στην αφάνεια, ζουν μέσα στην κόλαση που εσείς κτίσατε· κι όμως όπως το «φως εν τη σκοτία φαίνει», έτσι και ο Χριστός ευλόγησε να τους φανερωθεί άνθρωπος Του. Εγώ προσωπικά περίμενα τον γέροντα να βγει από το καλύβι του μετά από 72 ΗΜΕΡΕΣ που ήταν κλεισμένος εκεί μέσα χωρίς τροφή και νερό, μόνο με την προσευχή και την Θεία Χάρη να ζει.  Εγώ ακολούθησα τον δρόμο που χαράζει και πράγματι γνώρισα τον Χριστό, γνώρισα την Βασιλεία του Θεού στο εντός ημών, μέσα μου· όπως όλοι εσείς θα μπορούσατε να το κάνετε, κι όμως το αρνείστε.

Εγώ είχα πάει με τον γέροντα Ιωάννη στον Όλυμπο στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου για να βρω τον ταμεία του μοναστηριού. Ο Ιωάννης ήταν μαζί μου και δεν τον σύστησα, δεν ήθελα να γνωρίζει ο Ταμίας ποιος είναι. Είπα στον Ταμία, τον παπα-τάδε, ότι στο βουνό ασκητεύει ένας άγιος άνθρωπος και μαζεύονται πολλοί για να τον ακούσουν και καλό θα ήταν μιας και στέλνει τους συνανθρώπους μας στο πετραχήλι για εξομολόγηση να τον γνωρίσει. Η απάντησή του ήταν «α, αυτόν; Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος, μην τον πιστεύετε σε αυτά που λέει» !!! Και ήταν μπροστά ο Ιωάννης…. Από τότε αγάπησα πιο πολύ τον Ιωάννη και την καλοκαρδία του.  

Απευθύνομαι τώρα σε όλους εσάς που θέλετε να λέγεστε Ορθόδοξοι Ιερείς, Ορθόδοξοι Πατέρες, εσάς που θέλετε να χαίρεστε τον Χριστό, θέλετε να έχετε Έλληνες να σας ακούν. Καταρχήν το ποίμνιο δεν είναι δικό σας, αλλά του Χριστού. Και ως του Χριστού, βαπτισμένο τον Χριστό,  το ποίμνιο είναι ο ίδιος ο Χριστός, ο Χριστός Ελληνικός Λαός. Αν είχατε τον ίδιο τον Χριστό μπροστά σας θα ‘ταν ίδια η συμπεριφορά σας; Θα του λέγατε παραμύθια; Θα του λέγατε ότι δεν γίνεται να ζει στον παράδεισο επί της γης; Μα… αυτό του είπατε όταν τον σταυρώσατε 2000 χρόνια πριν! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ (ΘΑ ΠΕΙΤΕ);;; Να η απόδειξη πως είστε ίδιοι: Ποια η διαφορά όταν έχετε τον Χριστό μπροστά σας από το να έχετε τον οποιονδήποτε άνθρωπο βαπτισμένο τον Χριστό; ΚΑΜΙΑ ! Τότε γιατί  αφήνετε τους Έλληνες να ζουν στα σκοτάδια των εχθρών, να έχουν ως τρόπο ζωής αυτόν που ορίζουν οι αιώνιοι εχθροί των Ελλήνων και του Χριστού; Επομένως τίνος είστε εσείς «Ορθόδοξοι Ποιμένες»; Τίνος είστε εσείς που σιωπάτε στο έγκλημα κατά των Ελλήνων; Κατά τον Μέγα Βασίλειο «ο σιωπών δοκεί συναινείν»…για να μην λέτε ότι μόνο εγώ σας κατηγορώ !

στην φωτογραφία είναι ο γέροντας ιωάννης
μέσα στην πραγματική σκήτη του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω, που ευλόγησε ο Θεός να ζήσω κάποιους μήνες μαζί του.
Διατροφή: 2 ποτήρια νερό και λίγο ψωμί ημερησίως.