Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ !!!



ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Ενημερώνουμε ότι ζητάμε την ένωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Ελλάδα σε ένα σώμα, από τα εκατοντάδες σχίσματα που είναι τώρα (νέο και πάτριο και μεταξύ τους σχίσματα και αιρέσεις).

Η ένωση είναι εφικτή και πρέπουσα με βάση το Ιερό Πηδάλιο (Κανόνες Λειτουργίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας), την Τριαδική Δογματολογία του Αγίου Όρους και το Ευαγγέλιο. Επίσης, με οδηγό πάντα τους Κανόνες ζητάμε να γίνει κάθαρση στην Εκκλησία, διότι κατά τον Μέγα Βασίλειο αυτοί που σιωπούν στο έγκλημα κατά του Ορθοδόξου ελληνικού λαού είναι το ίδιο συνένοχοι.

Δεν είναι δυνατόν η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος να δίνει το 10% του φιλοπτώχου στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ), σε αυτούς δηλαδή που σταύρωσαν τον Χριστό και σταυρώνουν σήμερα τον ελληνικό λαό. Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν οι εβραίοι να μην πληρώνουν φόρο στην Ελλάδα και το ΚΙΣ να έχει δικαιώματα κράτους στην χώρα μας. Επίσης, δεν είναι δυνατόν Έλληνες που προσηλυτίζονται και γίνονται ισραηλίτες, ούτε αυτοί να πληρώνουν φόρο !!!

Ενημερώνουμε τον Ελληνικό Λαό να μην πέφτει στην παγίδα διαφόρων αθεολογήτων ζιζανίων και υπόπτων δήθεν Ελλήνων, είτε με προσωπεία δωδεκαθεϊστών, είτε με προσωπεία Ορθοδόξων, που σπείρουν ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του γέροντα Ιωάννη. Ο γέροντας Ιωάννης είναι Πατέρας Αγιορείτης και διαφωτίζει τον ελληνικό λαό σε θέματα Ορθοδοξίας, όπως οφείλει κάθε Ορθόδοξος Πατέρας να κάνει στο χριστεπώνυμο πλήθος. Ο γέροντας Ιωάννης δεν επιζητά γήινα υλικά αγαθά και γήινα αξιώματα όπως λασπολογούν οι διάφοροι.

Όποιος Χριστόν βαπτίστηκε, Χριστόν ντύθηκε, άρα ο Ορθόδοξος λαός είναι βασιλεύς με παιδεία Χριστού και όχι υποτακτικός και δούλος των εβραίων εν Ελλάδι και όσων τους υπηρετούν και τους πληρώνουν.

Οι γέροντες και οι ποιμένες υπάρχουν για να μας κατηχούν ορθόδοξα, να μας διαφωτίζουν πνευματικά, να μας μαθαίνουν τα χρηστά της Ορθοδοξίας και να μας φυλάνε από τους λύκους. Ήδη σήμερα στην χώρα μας οι λύκοι είναι πολλοί, και δυστυχώς και μέσα στην Εκκλησία, οι οποίοι αντιτίθενται στο κήρυγμα της αλήθειας του Χριστού και του τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα μας.  

Ο ελληνικός Ορθόδοξος λαός οφείλει να καταγγείλει τέτοιες συμπεριφορές που είναι αντίθετες με τις οδηγίες που μας άφησαν οι Απόστολοι και οι Άγιοι Πατέρες μας.