Ο λαός αν δεν ξυπνήσει, κανένα μάτι δεν θα βγει από τον ουρανό και θα σου πει, χαίρω πολύ Θεός.....

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ. [ ΑΓ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ]

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ. ΕΑΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΔΥΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. 

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Κ Ι Σ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΔΗΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΔΗΛ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΦΙΑ [ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ] ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΣΙΤΑ [ ΚΟΤΕΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΤΛΠ ]. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Ή ΤΟ ΤΣΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ,
ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΛΕ, ΚΟΚΙΝΟΙ , ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ , ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΟΥΣ.


ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ; ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΩΡΑ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ